• Dansk
  • English
  • Deutsch

Påske – Påskeharens æggejagt

01.04 time 00:00 - 10.04 time 00:00

I påsken kan du se de første forårstegn på Egeskov, som er pyntet stemningsfuldt op i påsketema. Tag børnene med på en æggejagt i påskeharens fodspor. Skattekort udleveres i billetsalget ganske gratis og turen bringer jer omkring til nogle forskellige haverum.

Oplev Egeskov – Leg og Udstillinger samt en lille del af haven, hvor påskeharen gemmer sine æg.

STOR NYHED ÅBNER I LEGESKOVEN 1. APRIL:
KOMPAN GIANTS EGESKOV  er 9 meter høj og fylder et areal på ikke mindre end 300m2. Den er designet med riddertema og tilsat eventyr. Den skyhøje GIANTS er imponerende og får alle til at sige wow!

Timerne går nemt på Egeskovs store legeplads. Prøv f.eks. en tur under trækroner i TreeTop Walking eller i Danmarks højeste klatrenet, far vild i den store labyrint og tag mor eller far med i en tur på Mooncarbanen.

I udstillingerne kan I gå på opdagelse og finde jeres favorit ting blandt biler, fly og alverdens ting og sager. I Camping Outdoor Museet finder familien gode ideer til sommeren udflugter og i Falck Museet kommer man helt tæt på og på se brandbiler og en masse andet spændende redningsudstyr.

Cafe jomfru Rigborg tilbyder en skøn frokost i de tidligere herskabelige hestestalde.

Entre: voksne 135 kr. Børn (4-12 år) 90 kr. Køb online og spar.

Bemærk, at Egeskov har vintersæson frem til den 28. april og der er adgang til udstillinger og legeplads i denne periode. Haven og slottet er lukket.

 

Vil du se flere påskeaktiveteter i Fåborg Midtfyn ?

Påske