• Dansk
  • English
  • Deutsch

Camping Outdoor Museum

Mindes og værdsætter du stadig de hyggelige stunder med familie og venner, hvor I sad i forteltet eller omkring bålet under åben himmel og nød en lun aftenstund – så kom forbi Europas første Camping Outdoor Museum og mærk, hvordan de gamle frilufts- og campingminder bliver vækket til live.

Museet indvier dig i sjove personlige fortællinger og inspirerer til nye camping- og friluftseventyr med familie og venner. Du får et interagerende og spændende indblik i udviklingen fra de tidlige primitive lejrferier og campingvognenes indførsel til de nye friluftsferier, hvor man kan kombinere grænsesøgende oplevelser med komfort og luksus i glampingtelte.

I uge 3 og 4 2023 udstillingen i museet opdateres og der vil periodevis være lukket til zoner i museet. Vi beklager.

I samarbejde med

Vi søger genstande og historier

Ligger dine camping-/outdoorminder på loftet og fortjener at blive vist frem? Eller er det din version af det at opleve naturen i dag og i fremtiden, som skal have en plads? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at indsamle genstande og fortællinger, som giver de besøgende inspiration til og mod på nye, fantastiske oplevelser i naturen.

Skriv til os