• Dansk
  • English
  • Deutsch

Egeskov Julemarked 2022

Den 12.-13. & 19.-20. & 26.-27. november samt 3.- 4. december kl. 10 – 16.30

På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved de ca. 100 markedsboder kan lade sig friste af alt fra kunsthåndværk til delikatesser og julepynt, og får masser af inspiration til julemåneden og gavekøb.

De mange markedsboder på Egeskov Julemarked finder du i udstillingsbygningerne omgivet af klassiske biler og fly. Markedets gæster oplever Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning.

Når det bliver tid til et hvil og lidt godt at spise, kan man slå sig ned på Spisetorvet eller ved pejsen i Cafe Jomfru Rigborg, som serverer mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.
Se mere om spisemulighederne her.

I Cafe Rigborg er ”Prinsessens Julebord” udstillet. Prinsesse Alexandra zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, som bor på slottet, har dækket familiens julebord. Med inspiration fra naturens og eventyrets verden, er bordet pyntet med elementer som juleroser, kogler, skovens dyr og masser af lys.

Dagene igennem vil der være forskelligt underholdning i form af Christmas Carols og man kan møde slotsnisserne som underholder her og der og alle vegne. Børn kan hygge med pandekager over bål hos spejderne og gå op opdagelse i ”Nissens Kanelspor”. Drillenisserne har nemlig lavet narrestreger og er ret utilfredse med, at vi har glemt hvad der gør nisser glade til jul. Kan du hjælpe med at redde julestemningen? Følg nissernes kanelspor i haven og løs gåden. Få et skattekort med i billetsalget.

Program

Alle dage
kl. 10 – 16.30  Markedsboderne er åbne – Se stadeoversigten
kl. 10 – 16.30  Nissens Kanelspor. Skattejagt i haven for børn (kort fås i indgangen)
kl. 10 – 15  Lirekassemanden spiller julemusik
kl. 10 – 16  Hygge hos spejderne fra Grøndalsgruppen
kl. 11 – 16.30  ”Prinsessens Julebord”, udstilling i Cafe Riborg
kl. 11.30 – 15.30  Mød slotsnisserne. På scenen hver time (kl. hel), samt her og der

Den 3.12. kl. 13.30  Peder Most Gardens julemarch

Den 4.12. kl. 12.30-15.30  Noura & Jan spiller og synger, udendørs


Entré:
Voksne 100 kr. Børn (4-12 år) 50 kr.
Fri adgang med Egeskov Årskort.
Billetter købes online i webshoppen til bestemte dage/ankomstperiode HER

 

De fleste af udstillingerne samt slottet er lukket, men du er velkommen til at opleve Camping Outdoor Museum og Falck Museet, ligesom der er rig mulighed for at gå en tur i haven og hygge i Legeskoven.

TreeTop Walking og enkelte andre legeredskaber er vinterlukket pga. sikkerhed.

Bemærk venligst, at hunde ikke må komme ind i bygningerne med boder.
Og det er ikke muligt at leje trækvogne.