• Dansk
  • English
  • Deutsch

Egeskov Julemarked 2024

Den 9.-10. & 16.-17. & 23.-24. november & 30. nov-1. december kl. 10 – 16.30

På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved de ca. 110 markedsboder kan lade sig friste af alt fra kunsthåndværk til delikatesser og julepynt, og får masser af inspiration til julemåneden og gavekøb.

De mange markedsboder på Egeskov Julemarked finder du i udstillingsbygningerne omgivet af klassiske biler og fly. Markedets gæster oplever Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning.

I Cafe Jomfru Rigborg kan du se ”Prinsessens Julebord”. Prinsesse Alexandra zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg har dækket familiens personlige julebord under temaet ”en julehilsen fra haven”.

Dagene igennem vil der være forskelligt underholdning i form af Christmas Carols, man kan møde slotsnisserne, som underholder her og der og alle vegne. Der er nissejagt for børn – få et gratis skattekort i billetsalget.

Når det bliver tid til et hvil og lidt godt at spise, kan man slå sig ned på Spisetorvet eller ved pejsen i Cafe Jomfru Rigborg, som serverer mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

Entré:

Voksne 120 kr. Børn (4-12 år) 70 kr.

De fleste af udstillingerne samt slottet er lukket, men der er rig mulighed for at gå en tur i haven og hygge i Legeskoven. TreeTop Walking og enkelte andre legeredskaber er vinterlukket pga. sikkerhed.

Bemærk venligst, at hunde ikke må komme ind i bygningerne med boder.
Det er ikke muligt at leje trækvogne.