• Dansk
  • English
  • Deutsch

Egeskov Julemarked 2022

Den 12.-13. & 19.-20. & 26.-27. november samt 3.- 4. december kl. 10 – 16.30

Kig forbi til én af landets største slotsjulemarkeder. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved 100-120 markedsboder kan lade sig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker samt kunsthåndværkere, der tilbyder deres unika produkter.

Julemarkedet finder sted i udstillingsbygningerne med klassiske biler og fly samt udendørs i haven. Markedets gæster vil kunne opleve Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning.

Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned på ex. Spisetorvet eller ved pejsen i Cafe Jomfru Rigborg som serverer mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

For grupper fra 20 personer kan der bookes gruppemenu i Cafe Jomfru Rigborg: Juleplatte til 175 kr. pr. pers. Kontakt: cwo@egeskov.dk

Der er selvfølgelig kor med dejlige julesange, man kan møde slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys, ungerne kan lave pandekager over bål hos spejderne og meget mere.

Entré:
Voksne 100 kr. Børn (4-12 år) 50 kr.
Fri adgang med Egeskov Årskort.
Billetter købes online i webshoppen til bestemte dage/ankomstperiode HER

De fleste af Egeskovs udstillinger samt slottet er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at gå en tur i parken samt benytte Legeskoven med legeplads og den store labyrint (TreeTop Walking og enkelte andre legeredskaber er vinterlukket pga. sikkerhed).

Bemærk venligst, at hunde ikke må komme ind i bygningerne med boder.