• Dansk
  • English
  • Deutsch

Egeskov Julemarked 2021

Den 13.-14. & 20.-21. & 27.-28. november samt 4.- 5. december kl. 10 – 16.30

Kig forbi til en af landets største slotsjulemarkedet. På Egeskov Julemarked oser det af stemning, når man ved ca. 120 markedsboder kan lade sig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere, der tilbyder deres unikaprodukter.

Julemarkedet finder sted i udstillingsbygningerne med klassiske biler og fly samt udendørs i haven. Markedets gæster vil kunne opleve Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs, så omgivelserne indgyder følelsen af julestemning.

Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned på ex. Spisetorvet eller ved pejsen i Cafe Jomfru Rigborg som serverer mad og drikke, gløgg og æbleskiver m.m.

Der er selvfølgelig kor med dejlige julesange, man kan møde slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys, ungerne kan lave pandekager over bål hos spejderne og meget mere.

Entré voksne 85 kr. Børn (4-12 år) 45 kr. Fri adgang med Egeskov Årskort.
Billetter købes online til bestemte dage på www.egeskovbilletshop.dk

Gæster med Egeskov Årskort skal blot scanne årskortet ved ankomst på valgfrie dage.

De fleste af Egeskovs udstillinger samt slottet er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at gå en tur i parken samt benytte Legeskoven med legeplads og den store labyrint (TreeTop Walking er vinterlukket pga. sikkerhed).

Bemærk venligst, at hunde ikke må komme ind i bygningerne med boder.