• Dansk
  • English
  • Deutsch

Firmagavekort skattefrit

For at hjælpe omsætningen i gang i turisme- og oplevelseserhvervet oven på coronakrisen har Folketinget vedtaget en ordning, hvor virksomheder og organisationer kan forære medarbejderne et skattefrit gavekort på op til 1.200 kroner. Betingelsen for skattefriheden er, at gavekortet alene kan bruges i turisme- og oplevelseserhvervet.

Gavekortet til Egeskov fungerer som et bevis, hvor I bestemmer, hvor stort et beløb, I vil give medarbejderne og de kan selv bestemme hvordan det skal bruges på Egeskov. Om det er billetter til hele familien og til en god frokost i cafeen eller til gode sager fra Plantesalget, er helt op til medarbejderen.

Gavekort kan anvendes online eller på Egeskov til køb af billetter, årskort, i plantesalget, Café Jomfru Rigborg, i butikker og kiosker på Egeskov.
Gavekortet er gyldigt i 3 år og kan ikke ombyttes til kontanter.

Kontakt info@egeskov.dk  hvis I har brug for et større antal gavekort eller du har spørgsmål til firmagavekort ordningen.

Køb firmagavekort her


TAK FOR STØTTEN

Ved af købe gavekortet glæder I ikke alene jeres medarbejdere, men bidrager samtidig til at hjælpe oplevelseserhvervet på fode igen. Og I er med til at støtte et stykke dansk kulturarv på Egeskov.