• Dansk
  • English
  • Deutsch

Tag med på en tidsrejse

På Camping Outdoor Museet kan du opleve en anderledes og alsidig udstilling, der fører dig tilbage i tiden gennem nostalgiske minder fra lejr- og campingpladser. Den indeholder alle de rekvisitter, telte og vogne, der var en fast del af billedet på pladserne førhen. Du ledes op i tiden og kan se de nyeste og moderne trends inden for både campingvogne, telte og det spirende outdoorliv.

I udstillingen kan du for eksempel opleve tidlige udgaver af spidstelte samt flere af de første danskproducerede Camp-let vogne og foldetrailere fra 60´erne og 70´erne. Du kan læse om den hastige udbredelse af campinglivet, dets popularitet og se tidlige danskproducerede modeller fra LM og MKP. Du kan selvfølgelig også se Volkswagens ikoniske og generationsdefinerende ”rugbrød”, der prægede de frihedssøgende og løsslupne 70´ere.

Du vil træde ind i fortællingen om, hvordan vi gik fra primitive forhold til de nyeste vogne, luft- og glampingtelte, der har fokus på komfort og smarte løsninger. Samtidig indeholder udstillingen den senere fascination af at vende tilbage til det primitive gennem de nyeste trends indenfor det mere ekstreme outdoorliv. Denne del kan du læse om under ”Find dit Frirum” sektionen.

Camping Outdoor Museum