• Dansk
  • English
  • Deutsch

Egeskov Glamping

Den 7. – 28. juli 2023

Få en helt unik sommerferie på EGESKOV GLAMPING. På et smukt område ved skovsøen finder I jeres lækre Glampingtelt, som vil være rammen om jeres sommerophold ved det fynske slot, med den prisvindende have og de mange muligheder for oplevelser.

Mindfulness Kultur Yoga

EGESKOV GLAMPING henvender sig til dig, som sætter pris på at være i nuet i naturen og som generelt er nysgerrige og søger fælles oplevelser med andre mennesker. På glamping-pladsen ved skovsøen forkæler vi jer med de stemningsfulde omgivelser og sørger for rum til fællesskab i aftenbaren, til langbordsmiddage og selvfølgelig den daglige morgenYoga.

BOOK

PRIS

Pris pr. telt / min. 2 nætter / pr. person:            kr. 2.098
Pris pr. telt / 3 nætter / pr. person:                     kr. 2.748
Pris pr. telt / 4 nætter / pr. person:                     kr. 3.398
Pris pr. telt / 5 nætter / pr. person:                     kr. 4.048
Book minimum 2 nætter og 2 personer.
Tilbuddet er målrettet voksne (ledsagende børn fra 16 år)

 

Oplev Egeskov

Egeskovs fantastiske have har gennem tiden høstet fine havepriser og anerkendelser. Du er også velkommen til at kigge indenfor på slottet samt at se udstillingerne, der omfatter Veteranmuseet, Falck Museet, Galleri Ahlefeldt, Mennesker og Mekanik samt nyeste skud på stammen og Europas eneste Camping Outdoor Museum.

BOOK

OPLEV FYN - Book en dag ekstra

Selvom der er meget af se på Egeskov, kan din glamping ferie nemt kombineres med aktiv ferie eller sightseeing i løbet af dagen. Området omkring Egeskov Slot og sydfyn generelt, indbyder nemlig til ture ud i det fri. Tag cyklen – eller toget – til Svendborg, Fåborg, besøg stranden i Lundeborg eller tag bilen og besøg én af de mange charmerende købstæder eller Svanninge Bakker og Det Sydfynske Øhav.
Visitfyn.dk