• Dansk
  • English
  • Deutsch

Nyt i museet

Træd ind i Camping Outdoor Museet og oplev de helt nye genstande og fortællinger, som er en del af 2023-udstillingen. Den nye opsætning betyder blandt andet, at du kan komme helt tæt på den unikke ekspeditionstrailer, som har kørt gennem mere end 20 lande i Europa med Bjørn Wils og familie. Du kan læse en spændende beretning om familiens rejser samt få et inspirerende indblik i, hvordan en moderne familie kan bryde hverdagen med begivenhedsrige outdoorferier.

Outdoorferier og friluftsliv er i det hele taget noget, som er mere og mere efterspurgt, og derfor har udstillingen nu også et fornyet fokus på dette. Det betyder, at du nu kan tage et kig ind i den helt nye Columbus fra HeroCamper. Denne camper er en ideel mulighed for dem, som ønsker friluftslivet og vil prøve kræfter med outdoorferien, men som foretrækker en camper.

Disse nye genstande er fortsat suppleret med udstillingens fokus på historien om camping- og outdoorlivet. Du kan stadig træde ned ad ”memory lane” og se den unikke samling af flere af historiens mest ikoniske og iøjnefaldende telte og campingvogne. Fra bomuldstelte, spidstelte, Trio-telte, danske MKP- og LM-vogne til moderne lufttelte, glampingtelte, hængekøjetelte og specialdesignede campingvogne. Det er en udstilling, der lader dig erindre og inspirere til nye eventyr under åben himmel.