• Dansk
  • English
  • Deutsch

Skoler i maj 2023

Gratis adgang for skoleklasser på hverdage i maj kl. 9-17.

 

Folkeskoleklasser og børnehaver
Hvert år inviteres børnehaver, folkeskoleklasser til at besøge Egeskovs park og museer på hverdage i maj måned, ganske gratis.
Tilbuddet gælder for grupper på folkeskoleniveau 0. til 10. klasse inkl. privat-, fri-, hjemme- og efterskoler, SFO´er samt lærere og pædagoger der ankommer som grupper.

Der er fri adgang for 1 lærer / voksen pr. 9. elev/barn.
Øvrige lærere / voksne betaler alm. entre: 220 kr. (ekskl. slot).

Der er et max antal på 1.000 børn dagligt og besøget skal bookes inden ankomsten til Egeskov.

Anmeld besøget inden ankomst
Vi beder om at skolebesøget anmeldes inden ankomst med oplysning om dato for besøget, skolens navn, antal elever og lærere, klassetrin.
Evt. EAN nr. ved tilkøb af ekstra voksne, slotsadgang eller mad og drikke på regning.

Kontakt: info@egeskov.dk  eller tlf. 62271016 på hverdage kl. 10 – 15.


Udfyld registreringsskemaet inden besøget, for hurtigere adgang

For at gøre ankomsten så nem og hurtig som mulig, er det en fordel udfylde registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side. Skemaet afleveres til personalet i billetsalget ved ankomst.

Vi beder læreren om, at følges med deres elever og holde gruppen samlet og under opsyn under besøget på Egeskov. Tag hensyn til hinanden og på det kulturhistoriske haveanlæg/museer.

Mad og drikke
I haven kan der købes mad og drikke fra kioskerne som Take Away.

Cafe Jomfru Rigborg tilbyder særligt til skolegrupper:
Skolesandwich 25 kr. (serveret i en papirlomme enten til at spise i cafeen eller to go).
Juice brik 15 kr.
Forudbestil senest dagen før besøget cafeens tilbud til skolegrupper på info@egeskov.dk
Afhentning i Den hvide have ved Cafeen.

Egeskovs have er velegnet til picnic og I må meget gerne benytte plæner til madpakker og sprede sig over større områder.

Besøg Slottet
Ønsker I at besøge selve slottet, kan der købes en slotsbillet til særpris for skoler. Voksne 65 kr. / børn (4-12 år) 45 kr.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget, for hurtigere adgang
For at gøre Jeres ankomst så nem og hurtig som mulig, er det en fordel, at have udfyldt registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side. Skemaet afleveres ved ankomst.


Ældre beboere på plejehjem
Ældre beboere på plejehjem og deres plejere inviteres til at besøge Egeskovs park og museer, med fri adgang på hverdage i maj. Det er ikke nødvendigt at anmelde besøget på forhånd, men i bedes fremvise dokumentation fra plejehjemmet.


SKATTEJAGT/HAVE GUIDE
Få mere ud af Jeres besøg med USEEUM appen til smartphone eller tablet. Med appen kan eleverne løse ”MuseumsMysteriet”, hvor de skal hjælpe professor Blom med at finde ud af hvad skurken Heidenreich vil stjæle. I mysteriet går elever på opdagelse i Egeskovs park, historie og små hemmeligheder.
Tag også med selveste slotsgartnere på havevandring i Haveguiden og få information om de 17 haver i Egeskovs park. Læs mere om appen.

Hent information

 

Mad og drikke