• Dansk
  • English
  • Deutsch

Skoler i maj 2022

Gratis adgang for skoleklasser på hverdage i maj 2022


Folkeskoleklasser og børnehaver
Egeskov indbyder hvert år landets børnehavebørn, folkeskoleelever 0. til 10. klasse inkl. privat-, fri-, hjemme- og efterskoler, SFO´er samt lærere og pædagoger til, at besøge Egeskovs park og museer på hverdage i maj måned, ganske gratis.

Der er fri adgang for 1 lærer / pædagog / voksen pr. 9. elev/barn. Øvrige lærere / voksne betaler alm. entre: 205 kr. (ekskl. slot).

Vi beder læreren om, at følges med deres elever og holde gruppen samlet og under opsyn under besøget på Egeskov. Tag hensyn til hinanden og på det kulturhistorieske haveanlæg/museer.

Mad og drikke
I haven kan der købes mad og drikke fra kioskerne som take-away.

Cafe Jomfru Rigborg tilbyder særligt til skoler:
Skolesandwich: 25 kr. (serveret i en papirlomme enten til at spise i cafeen eller to go).
Cacao shake med vanilieis:  20 kr.
I kan forudbestille cafeens tilbud til skolegrupper på info@egeskov.dk

Egeskovs have er velegnet til picnic og I må meget gerne benytte plæner til madpakker og sprede sig over større områder.

Besøg Slottet
Ønsker I at besøge selve slottet, kan der købes en slotsbillet til særpris for skoler. Voksne 65 kr. / børn (4-12 år) 40 kr.

Anmeld besøget, så vi ved hvor mange der kommer
Vi beder om, at skolebesøget anmeldes på forhånd.
Send en e-mail til info@egeskov.dk med oplysning om dato, skolens navn, antal elever og lærere, klassetrin. Evt. EAN nr. ved tilkøb af ekstra voksne eller slotsadgang på regning.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget, for hurtigere adgang
For at gøre Jeres ankomst så nem og hurtig som mulig, er det en fordel, at have udfyldt registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side. Skemaet afleveres ved ankomst.

Ældre beboere på plejehjem
Ældre beboere på plejehjem og deres plejere inviteres til at besøge Egeskovs park og museer, med fri adgang på hverdage i maj. Det er ikke nødvendigt at anmelde besøget på forhånd, men i bedes fremvise dokumentation fra plejehjemmet.


SKATTEJAGT/HAVE GUIDE
Få mere ud af Jeres besøg med USEEUM appen til smartphone eller tablet. Med appen kan eleverne løse ”MuseumsMysteriet”, hvor de skal hjælpe professor Blom med at finde ud af hvad skurken Heidenreich vil stjæle. I mysteriet går elever på opdagelse i Egeskovs park, historie og små hemmeligheder.
Tag også med selveste slotsgartnere på havevandring i Haveguiden og få information om de 18 haver i Egeskovs park. Læs mere om appen.

Hent information

 

Mad og drikke