• Dansk
  • English
  • Deutsch

Skoler i maj 2024

Gratis adgang for skoleklasser på folkeskoleniveau

på hverdage i maj kl. 9-17

 

Folkeskoleklasser og børnehaver

Hvert år inviteres børnehaver, skoleklasser på folkeskoleniveau til at besøge Egeskovs park og museer på hverdage i maj måned, ganske gratis.

Tilbuddet gælder for grupper på folkeskoleniveau 0. til 10. klasse inkl. privat-, fri-, hjemme- og efterskoler, SFO´er samt lærere og pædagoger der ankommer som grupper.

Der er fri adgang for 1 lærer / voksen pr. 9. elev/barn.

Øvrige lærere / voksne betaler alm. entre: 225 kr. (ekskl. slot).

Der er et max antal på 1.000 børn dagligt og besøget skal bookes inden ankomsten til Egeskov.

Anmeld besøget inden ankomst

Skolebesøget anmeldes inden ankomst med oplysning om dato for besøget, skolens navn, antal elever og lærere, klassetrin.

Evt. EAN nr. ved tilkøb af ekstra voksne, slotsadgang eller mad og drikke på regning.

Kontakt: info@egeskov.dk  eller tlf. 62271016 på hverdage kl. 10 – 15.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget, for hurtigere adgang

For at gøre ankomsten så nem og hurtig som mulig, er det en fordel udfylde registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side. Skemaet afleveres til personalet i billetsalget ved ankomst.

Vi beder læreren om, at følges med deres elever og holde gruppen samlet og under opsyn under besøget på Egeskov. Tag hensyn til hinanden og på det kulturhistoriske haveanlæg/museer.

Mad og drikke

I haven kan der købes mad og drikke fra kioskerne som Take Away ligesom der er åbent i Brasserie Rigborg.

Egeskovs have er velegnet til picnic og I må meget gerne benytte plæner til madpakker og sprede Jer over større områder.

Besøg Slottet

Ønsker I at besøge selve slottet, kan der købes en slotsbillet til særpris for skoler. Voksne 65 kr. / børn (4-12 år) 45 kr.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget, for hurtigere adgang

For at gøre Jeres ankomst så nem og hurtig som mulig, er det en fordel, at have udfyldt registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side. Skemaet afleveres ved ankomst.

Ældre beboere på plejehjem

Ældre beboere på plejehjem og deres plejere inviteres til at besøge Egeskovs park og museer, med fri adgang på hverdage i maj. Det er ikke nødvendigt at anmelde besøget på forhånd, men i bedes fremvise dokumentation fra plejehjemmet.

 

Hent information

 

Mad og drikke