• Dansk
  • English
  • Deutsch

Skoler i maj

Der er gratis adgang for skoleklasser på hverdage i maj 2021.

Bemærk, at vi følger retningslinjer vedr. COVID-19 og vi beder læreren om, at orientere sig om de gældende regler for besøget.

Folkeskoleklasser og børnehaver
Egeskov indbyder landets børnehavebørn, folkeskoleelever 0. til 10. klasse inkl. privat-, fri- og efterskoler, SFO´er samt lærere og pædagoger til, at besøge Egeskovs park og museer på hverdage i maj måned, ganske gratis.

Der er fri adgang for én lærer / pædagog / voksen pr. 9. elev/barn. Øvrige lærere / voksne betaler alm. entre 199 kr.

Vi beder læreren om, at følges med deres elever og holde gruppen samlet og under opsyn under besøget. Tag hensyn til hinanden.
Der kan købes mad og drikke fra Labyrint Kiosken som take-away, som kan nydes i haven.
Egeskovs have er 20 hektar stor og man må meget gerne benytte plæner til picnic og sprede sig over større områder. Vi håber, at I får et hyggeligt besøg på Egeskov.

Ønsker I at besøge selve slottet, kan der købes en slotsbillet til særpris for skoler. Voksne 55 kr. / børn (4-12 år) 35 kr. 

Anmeld besøget, så vi ved hvor mange der kommer
Vi beder om, at skolebesøget anmeldes på forhånd. Send en e-mail til info@egeskov.dk med oplysning om dato, skolens navn, antal elever og lærere, klassetrin. Evt. EAN nr. ved tilkøb af ekstra voksne på regning.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget, for hurtigere adgang
For at gøre Jeres ankomst så nem og hurtig som mulig er det en fordel, at have udfyldt registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side. Skemaet afleveres ved ankomst

Ældre beboere på plejehjem
Ældre beboere på plejehjem og deres plejere inviteres til at besøge Egeskovs park og museer med fri adgang på hverdage i maj. Det er ikke nødvendigt at anmelde besøget på forhånd, men i bedes fremvise dokumentation for plejehjemmet.

SKATTEJAGT/HAVE GUIDE
Få mere ud af Jeres besøg med USEEUM appen til smartphone eller tablet. Med appen kan eleverne løse ”MuseumsMysteriet”, hvor de skal hjælpe professor Blom med at finde ud af hvad skurken Heidenreich vil stjæle. I mysteriet går elever på opdagelse i Egeskovs park, historie og små hemmeligheder.
Tag også med selveste slotsgartnere på havevandring i Haveguiden og få information om de 18 haver i Egeskovs park. Læs mere om appen.

COVID-19 og regler for besøget 
Vi følger retningslinjerne vedr. COVID-19 og vil løbende opdatere ændringer i regler for besøget på Egeskov. Vi beder jer om at følge de gældende regler. I skrivende stund kræves der ”coronapas” for alle over 15 år, ved besøg på attraktioner.
Vi beder læreren om at have ansvar for og følges med eleverne og holde gruppen samlet og under opsyn under besøget. Tag hensyn til hinanden og hold afstand. Respekter venligst ensretningen i udstillingerne.

Hent information

 

Mad og drikke