• Dansk
  • English
  • Deutsch

Open by Night med Smukke Møller

06.07 time 00:00 - 00:00
åbent til kl. 22

Alle onsdage i sommerferien, kan man besøge Egeskov fra morgen til aften, når der er Egeskov Open by Night. Fra de sene eftermiddagstimer skrues der ekstra meget op for den gode stemning, med forskellige aktiviteter på programmet.

I kan nå en dag på stranden og slutte af med mange gode timer på Egeskov, hvor der er oplevelser for hele familien. Timerne går nemt I Legeskoven, som er én af Danmarks største og hyggeligste legepladser, se de 12.000m2 udstillinger med klassiske køretøjer og Europas første Camping Outdoor Museum. Eller besøge slottet, som er et ægte levende hjem for grevefamilien. Egeskovs store have, der er i en liga for sig, som man ikke må gå glip af.

Få maden serveret ved Egeskovs spisesteder. Café Jomfru Rigborg tilbyder en særlig Open by Night menu med 2 retter til 240 kr. fra kl. 17.30.

Program:
kl. 14 – 18: Ansigtsmaleren, gebyr. Sted: nærsmedjen
kl. 16 – 20: Midtfyns Modelbåd Klub sejler i voldgraven
kl. 17.30 – 19.30: Superjongløren Kasper Jensen. Sted: stier og pladser
Kl. 18 – 18.30: H.C. Andersen Paraden på slotspladsen
Kl. 19: Snobrødsbagning
Kl. 20: Koncert: Smukke Møller
Kl. 21: Slottet lukker

Dagsbillet:
Voksne 245 kr. Børn 4-12 år 140 kr. (inkl. slot)
Voksne 205 kr. Børn 4-12 år 125 kr. (ekskl. slot)
Fri adgang for gæster med Egeskov Årskort

Café Jomfru Rigborg byder på en særlig Open by Night menu
2 retter 240 kr. / Fra kl. 17.

Forret: Laksecarpaccio med spæde urter samt persillepesto, parmesanost og fransk kærnemælksbrød

Hovedret: Øl marieneret grillkølle med akaciehonning samt rodfrugtpure, blommekompot og nye kartofler

Smukke Møller
Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin’-toner, og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers. Undervejs møder du Inga og Katinka, der trækker Smukke Charlie hen over gulvet i en forrygende retrorock, og hvor selv Fru Sauterne må sande, at det er en kold tid, vi lever i. Du suser gennem Rabalderstræde, hvor der er sprut i stride strømme, frække chicks og friske fyre, og hvor lamperne aldrig går ud. Er du til et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til Smukke Møller. Eller som Larsen ville have sagt det: “Hvis du vil ha’ mig, så kom og ta’ mig!”

Eventyr på slotspladsen
På slotspladsen kan børn og voksne møde selveste H.C. Andersen og hans eventyrlige figurer i form af H.C. Andersen Paraden, som giver gæsterne et udpluk af digterens univers.

Superjongløren Kasper Jensen
Med tempo og fart fremføres utrolige cirkustricks, klovnede krumspring og gakkede gangarter!

Ansigtsmaleren
Ansigtsmaleren Gitte laver motiver og glitter tattoos og svinger tryllepenslen der forvandler dig om til alt fra en enhjørning til en superhelt.