• Dansk
  • English
  • Deutsch

Open by Night

07.07 time 00:00 - 00:00
åbent til kl. 22

nyhed: EM SEMIFINALE VISES PÅ STORSKÆRM KL. 21 – RESERVER PLADS HER

Alle onsdage i sommerferien, kan man besøge Egeskov fra morgen til aften, når der er Egeskov Open by Night. Fra de sene eftermiddagstimer skrues der ekstra meget op for den gode stemning, med forskellige aktiviteter på programmet.

I kan nå en dag på stranden og slutte af med mange gode timer på Egeskov, hvor der er oplevelser for hele familien. Timerne går nemt I Legeskoven, som er én af Danmarks største og hyggeligste legepladser, se de 12.000m2 udstillinger med klassiske køretøjer og Europas første Camping Outdoor Museum. Eller besøge slottet, som er et ægte levende hjem for grevefamilien. Egeskovs store have, der er i en liga for sig, som man ikke må gå glib af.

Maden kan nydes fra Egeskovs i Cafe Rigborg eller spisekiosker:

Open by Night Menu i Cafe Jomfru Riborg:
Helstegt pattegris på catalansk facon
med friske sommersalater og pestomarinerede fynske kartofler m. parmesan og kørvel.
Prøv en lækker grillmenu med langtidsstegt pattegris marineret i særlig krydderiblanding fra de catalanske bjerge. Grisen er stegt i kulfyret helgrill og mørnes langsomt samtidigt med, at den høje temperatur giver en rødlig sprød og sprængt svær. Pris pr. kuvert 189 kr. Serveres fra kl. 17.30.

PROGRAM

Skattejagt for børn
Hele dagen. Pris 39 kr.
Sammen kan børn og voksne gå på skattejagten ”Escape Garden”, hvor man ved hjælp af gåder og ledetråde skal finde vejen ud af haven.
Escape-Garden” købes ved indgangs- og slotsbutikken og indeholder skattejagt, blyant og gave til børn samt 1 stk. bon til alm. slush ice.

Jaguar Club of Denmark
Fra ca. kl. 15
Udstilling af veteranbiler
Sted: nær Veteranmuseet

Modelbåde
Kl. 16 – 21
Midtfyns Modelbåd Klub sejler med deres fine miniatureskibe.
Sted: voldgraven.

Nycirkus
Kl. 18.30 – 20.30
Med tempo og fart fremføres utrolige cirkustricks, mime, jonglering, klovnede krumspring og gakkede gangarter! Masser af morskab, for børn og voksne!
Sted: Stier og pladser omkring voldgraven.

Snobrød
Kl. 19 – ca. 21. 10 kr.
I kan hygge med snobrødsbagning ved bålstedet.
Sted: v. voldgraven / smedjen

Havevandring med gartneren
Kl. 19 – 20
Temavandringer i haven. Max. 25 personer. Tilmelding gratis i billetsalget.
Mødested: HCA skulptur v. ind/udgang.

Rundvisning på Slottet
Kl. 19 – 20
Mødested udenfor nær slotstrappen. Max. 25 personer. Tilmelding gratis i slotsbutikken.
Mødested: v. skulpturen Tinsoldaten ved Porthuset

The Travellers – At leve er at rejse
Kl. 19.30 – 21
Tre rejsende fra H. C. Andersens tid transcenderer tiden og besøger nutidens Egeskov.
Som en skygge fra fortiden bevæger de sig gennem parken. Når de stopper op, får publikum lov at kigge ind i sindets lønkammer, man får en flig af de eventyr der bor i dem hver især, eventyr som karaktererne tog til sig, da de sad og lyttede til H.C. Andersen på slottet, godset eller på vej i droschen. Hyrdinden og skorstensfejeren titter op af mandens hat, ved den ene dames hjerte gemmer Tommelise sig, og den grimme ælling bor måske hos dem alle, gemt i skørter, hatteæsker eller lommer. Karaktererne har intet sprog og kan således forstås af alle – store som små, danske som udenlandske.
Teater Gyda.
Sted: stier og pladser omkring voldgraven.

EM semifinalen på storskærm
Kl. 21.00
Danmark – England fodboldkampen vises på storskærm ved scenen fra kl. 21. Man skal reservere billetter online for at få adgang til området med storskærmsvisning. Der er begrænset antal adgang på max 1.000. Området åbner kl. 19.30, og der kan købes mad og drikke på området (ingen medbragt mad og drikke i dette område).

Tak for i aften
Kl. 23.00