• Dansk
  • English
  • Deutsch

Open by Night med Rasmus Walter

05.07 time 00:00 - 00:00
åbent til kl. 22

På onsdage fra den 5. juli til den 2. august er Egeskov åben hele dagen fra kl. 10 til 22. Fra de sene eftermiddagstimer af bliver der skruet ekstra op for den gode stemning og du kan nyde de lyse sommeraftener i de smukkeste omgivelser. Der vil være sjov og hygge for børnene og kl. 20 kan I lytte til god livemusik fra scenen.

Program den 5. juli                                                                             

Kl. 14 – 18      Ansigtsmaleren, gebyr. Sted nær smedjen

Kl. 16 – 20      Midtfyns Modelbåd Klub sejler med deres fine miniatureskibe. Sted: voldgraven.

Kl. 17.00         Uglernes Verden, ugleshow Sted: plæne v. café

Kl. 17.30 – 19.30 Superjongløren Kasper Jensen. Sted: stier og pladser

Kl. 18 – 18.30  H.C. Andersen Paraden på slotspladsen

Kl. 19.00         Snobrødsbagning

Kl. 20.00         Koncert: Rasmus Walter

Kl. 21.00         Slottet lukker

Vi tager forbehold for vejret. Enkelte aktiviteter kan ikke gennemføres hvis der er for voldsom regn og vind.

RASMUS WALTER

I 2022 kunne Rasmus Walter se tilbage på 20 år med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere, hvilket i november 22, blev markeret med en unik Dannmarks Tour, og afslutning i Falkoner salen – de bedste sange fra en lang karriere, og en forsmag på de næste tyve år.

Rasmus Walter står bag store hits som Endeløst, Verden i Stå, På en dag som i dag, Dybt vand, Heart of Stone og Lost In The Moment.

”Jeg begyndte at se mig selv som solist, da ”Dybt vand” slog igennem, og folk begyndte at skrive til mig for at sige, at teksten havde ramt noget i dem. Det var aldrig sket før, og den respons var så overvældende, at jeg vidste, at det var en dør, der ikke skulle lukkes igen”, fortæller Rasmus Walter, der med glæde mindes muligheden for at udgive et nyt ”debutalbum” uden forventninger og pres på et tidspunkt, hvor han efter optagelse på en uddannelse i Rødovre egentlig var begyndt at gøre sig klar til et liv som møbelsnedker.

Disse refleksioner har også ført til et ønske om at markerer de sidste 20 år med en Tour, hvor Rasmus, band og venner går i dybden i bagkataloget, men også giver en forsmag på fremtiden ind i 2023.

Uglernes Verden
Kom forbi Uglernes Verden – her kan du komme helt tæt på disse fantastiske væsener.

Vi holder også et Ca. 20 min. foredrag hvor I vil få ny spændende viden om ugler og det vil være muligt at komme til at holde en af uglerne – dette er dog mod betaling .

Folk er også velkommen til at komme og tage en snak over hegnet.

Eventyr på slotspladsen
På slotspladsen kan børn og voksne møde selveste H.C. Andersen og hans eventyrlige figurer i form af H.C. Andersen Paraden, som giver gæsterne et udpluk af digterens univers.

Superjongløren Kasper Jensen
Med tempo og fart fremføres utrolige cirkustricks, klovnede krumspring og gakkede gangarter!

Masser af morskab, for børn og voksne!
Sted: på stier og pladser omkring voldgraven/Rasteplads

Ansigtsmaleren
Ansigtsmaleren Gitte laver motiver og glitter tattoos og svinger tryllepinslen der forvandler dig om til alt fra en enhjørning til en superhelt.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.


Grillmenu i Cafe Jomfru Rigborg

Få maden serveret ved Egeskovs spisesteder. Cafe Jomfru Rigborg tilbyder en særlig Open by Night menu fra grillen fra 189 kr.
Se tilbuddet her.

Dagsbillet:

Voksne 260 kr. Børn 4-12 år 155 kr. (Inkl. slot)
Voksne 220 kr. Børn 4-12 år 140 kr. (ekskl. slot)

Fri adgang for gæster med Egeskov Årskort
Køb billetter online og spring billetkøen over her egeskovbilletshop.dk