• Dansk
  • English
  • Deutsch

Open by Night med Katinka Band

27.07 time 00:00 - 00:00
åbent til kl. 22

På onsdage i sommerferien kan man besøge Egeskov fra morgen til aften, når der er Egeskov Open by Night. Fra de sene eftermiddagstimer skrues der ekstra meget op for den gode stemning, med forskellige aktiviteter på programmet.

I kan nå en dag på stranden og slutte af med mange gode timer på Egeskov, hvor der er oplevelser for hele familien. Timerne går nemt I Legeskoven, som er én af Danmarks største og hyggeligste legepladser, se de 12.000m2 udstillinger med klassiske køretøjer og Europas første Camping Outdoor Museum. Eller besøge slottet, som er et ægte levende hjem for greve familien. Egeskovs store have, der er i en liga for sig, som man ikke må gå glib af.

Program:
kl. 14 – 18: Ansigtsmaleren, gebyr. Sted: nær smedjen
Kl. 15.30 – 17.30: Superjongløren Kasper Jensen. Sted: stier og pladser
kl. 16 – 20:
Midtfyns Modelbåd Klub sejler i voldgraven
Kl. 17: Falkeshow, Falkecenter Samsø. Sted: plæne v. ishus/cafe
Kl. 19: Snobrødsbagning
Kl. 20: Koncert: Katinka Band
Kl. 21: Slottet lukker

Dagsbillet:
Voksne 245 kr. Børn 4-12 år 140 kr. (inkl. slot)
Voksne 205 kr. Børn 4-12 år 125 kr. (ekskl. slot)
Fri adgang for gæster med Egeskov Årskort

Café Jomfru Rigborg byder på en særlig Open by Night menu
2 retter 240 kr. / Fra kl. 17.

Forret: Laksecarpaccio med spæde urter samt persillepesto, parmesanost og fransk kærnemælksbrød

Hovedret: Øl marieneret grillkølle med akaciehonning samt rodfrugtpure, blommekompot og nye kartofler

 

Katinka Band
Kritikerroste publikum-darlings med fængende radiohits. Katinka Band er hyldet og elsket af mange, men er først og fremmest et projekt, som er båret frem af en ukuelighed og en insisterende ægthed. Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.

Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg – men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt.

Bandet blev dannet i 2012, og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

Katinka Band udgav deres første album, ’Vi Er Ikke Kønne Nok Til at Danse’, i 2017 og deres andet album, ’Vokseværk’, i 2018, hvorfra singlen ’2000 Meter i Frit Fald’ for alvor sparkede dørene ind hos P6 Beats og P4s lyttere. Samtidig har bandet turneret Danmark tyndt, og gang på gang bevist, at de er et fænomenalt livenavn med både nerve og nærvær.

De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka band.

Falkecenter Samsø
Falkoner Louise Vedel tager dig med ind i et univers, der fanger alle, når hun flyver sin 7 år gamle Lanner falk tæt ind over publikums hoveder. Du får en demonstration af falkens ultimative frie flugt, mens den viser sine unikke jagtegenskaber, når den i samarbejde med Louise jagter hendes falke logge i lynhurtige angrebs forsøg, hvor den til sidst vinder og får sin belønning.

Superjongløren Kasper Jensen
Med tempo og fart fremføres utrolige cirkustricks, klovnede krumspring og gakkede gangarter!

Ansigtsmaleren
Ansigtsmaleren Gitte laver motiver og glitter tattoos og svinger tryllepenslen der forvandler dig om til alt fra en enhjørning til en superhelt.