• Dansk
  • English
  • Deutsch

Jul på Egeskov

10.12 time 00:00 - 30.12 time 00:00

Besøg Egeskov – Leg og udstilling i december og mærk julestemningen komme snigende i de hyggeligt pyntede omgivelser. Oplev Prinsessens julebord og send børnene på nissejagt til stemningsfulde poster i haven.


Leg og udstillinger
Der er nok at tage sig til på Egeskov i december. Børnene kan give den gas på den store legeplads og man kan gå på opdagelse i det 12.000m2 udstillingsområde og kigge nærmere på: Veteranmuseet, Camping Outdoor Museet og Falck Museet. Se mere her.

(Falck Museet er desværre lukket den 13.-14. dec. pga. akutte reperationer i museumsbygningen.)


Prinsessens Julebord
Prinsesse Alexandra har dækket årets julebord til den kommende jul på slottet. Du kan se bordet smukt udstillet i Cafe Rigborg. Bordet er dækket med inspiration fra naturens og eventyrets verden, er bordet pyntet med elementer som juleroser, kogler, skovens dyr og masser af lys. Se mere her.


Nissernes kanelspor
Tag børnene med på en vandring i Nissernes kanalspor, som er en ”skattejagt” til poster i haven. Slotsnisserne er ret så utilfredse med, at vi har glemt hvad der gør nisser rigtig glade til jul. Og nisser er nu engang bedst at have boende, når de er i godt julehumør. Følg nissernes spor og løs gåden. Få et kort over nissesporet i billetsalget.  Se mere her.

 

Entre: Voksen 130 kr. / Barn 4-12 år 85 kr. SPAR ved onlinekøb på www.egeskovbilletshop.dk
Åbent den 10 – 30. december kl. 10 – 16. (lukket den 24.+25.+31.12. samt 1.1.)

Nissens Kanelspor