• Dansk
  • English
  • Deutsch

Fri adgang for skoler i maj

02.05 time 00:00 - 31.05 time 00:00

Egeskov indbyder landets børnehavebørn, folkeskoleelever 0. til 10. klasse, fri- og efterskoler, SFO´er samt lærere og pædagoger til, at besøge Egeskovs park og museer på hverdage i maj måned fra den 2. – 31. maj – ganske gratis.

Der er fri adgang til parken og udstillinger. Dog ikke fri adgang til slottet af bevaringsmæssige årsager.

Der er fri adgang for én lærer eller pædagog pr. 9 elev/barn. Øvrige lærere/voksne betaler alm. entre, 220 kr. (ekskl. slot).

Vi beder læreren om, at følges med deres elever og holde gruppen samlet og under opsyn under besøget på Egeskov. Tag hensyn til hinanden og på det kulturhistorieske haveanlæg/museer.

Mad og drikke
I haven kan der købes mad og drikke fra kioskerne som take-away.

Cafe Jomfru Rigborg tilbyder særligt til skoler:
Skolesandwich: 25 kr. (serveret i en papirlomme enten til at spise i cafeen eller to go).
Cacao shake med vanilieis:  20 kr.
I kan forudbestille cafeens tilbud til skolegrupper på info@egeskov.dk

Egeskovs have er velegnet til picnic og I må meget gerne benytte plæner til madpakker og sprede sig over større områder.

Anmeld besøget, så vi ved hvor mange der kommer
Vi beder om, at skolebesøget anmeldes på forhånd.
Send en e-mail til info@egeskov.dk med oplysning om dato, skolens navn, antal elever og lærere, klassetrin. Evt. EAN nr. ved tilkøb af ekstra voksne eller slotsadgang på regning.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget, for hurtigere adgang
For at gøre Jeres ankomst så nem og hurtig som mulig, er det en fordel, at have udfyldt registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side. Skemaet afleveres ved ankomst.

Ældre beboere på plejehjem

Ældre beboere på plejehjem og deres plejere inviteres til at besøge Egeskovs park og museer med fri adgang på hverdage i maj måned. Det er ikke nødvendigt at anmelde besøget på forhånd, men i bedes fremvise dokumentation fra plejehjemmet.

Adgang til slottet med særbillet

Der er adgang til slottet med en slotsbillet til særpris: Voksne 65 kr. Børn (4-12 år) 40 kr.

Billetten købes på slottet eller på regning ved forudgående booking. Vi beder om, at besøget anmeldes inden ankomst til Egeskov på info@egeskov.dk eller tlf. 6227 1016.

Oplys venligst navn, antal elever og lærere, klassetrin. Evt. EAN nr. ved tilkøb af adgang til slottet på regning. Dette skal ske inden i ankommer.

Skattejagt/Haveguide

Få mere ud af Jeres besøg med USEEUM appen til smartphone eller tablet. Med appen kan eleverne løse ”MuseumsMysteriet”, hvor de skal hjælpe professor Blom med at finde ud af hvad skurken Heidenreich vil stjæle. I mysteriet går elever på opdagelse i Egeskovs park, historie og små hemmeligheder. Tag også med selveste slotsgartnere på havevandring i Haveguiden og få information om de 18 haver i Egeskovs park.