Den 5. eller 12. oktober kl. 18. (12. oktober udsolgt)
Glæd dig til et spændende udvalg af retter, med det bedste fra vildtkøkkenet. Kokketeamet i Brasserie Rigborg præsenterer en 5-retters menu inkl. afstemte vine. Vildtet er fra Egeskov gods og skove og årstidens urter er bl.a. fra Egeskovs store køkkenhave.
Indled jeres aften med en gåtur i den fantastiske have, inden vi byder velkommen i brasseriet, i de tidligere herskabelige hestestalde.
Pris 1.098 kr. inkl. vinmenu
MENU
SNACKS
Snacks afstemt efter årstiden
Vin: Cava Essentiel Rosé Juve & Camps
FORRET
Consommé Célestine på fasan
pandekage m soufflefars, trøffel samt urter
Vin: 2023 Fathers Eyes – Chardonnay, di Leonardo Vineyards
MELLEMRET
Stegt gråand bryst
selleri, brombær, confiteret lår, sauce supreme med sherry
Vin: 2023 Barbera d’Alba G.D Vajra
HOVEDRET
Dådyrryg
braiseret persillerod tyttebær hasselnød, svampetærte med brændt løg, sauce chasseur
Vin: 2020 D de Dauzac, Margaux
DESSERT
Æble symfoni
bagte æbler, æble sorbét, broken gel på æble, marengs, mazarin
Vin: Pommeau de Normandie
Praktisk
Begrænset kapacitet – vildtaften den 5. og 12. oktober kl. 18 kræver tilmelding. (12. oktober udsolgt)
Vinmenu kan erstattes med en saftmenu.
Vildtaften giver adgang til Egeskovs have fra kl. 16. Udstillinger og slottet kan opleves til kl. 17. Brasserie Rigborg åbner for indgang kl. 17.30.
Efter kl. 18.15 kan parken forlades, men indgangen er lukket.