• Dansk
  • English
  • Deutsch

MC-Træf

29.04 time 00:00 - 00:00
Kl. 10 - 17

Egeskov fejrer traditionen tro åbningen af  årets sommersæson ved, at invitere alle der ankommer på motorcykel til at opleve Egeskov helt gratis. Det er et overvældende tilløbsstykke og du vil kunne se tusindvis af MCér samlet på Egeskov denne dag.

Du er velkommen til at kigge forbi og vi håber på endnu et stort motorcykeltræf. Vi sørger for, at der er noget godt til ganen og håber på rigtigt biker-vejr. Alle der ankommer på en motorcykel kan følge skiltene til det særlige ankomst- og parkeringsområde for motorcykler.

Bemærk at der pga. af bevaringsmæssige hensyn og den store folkemængde, ikke er fri adgang til selve slottet for gæster med fri adgang til MC-træffet. Tillægsbillet til slottet kan dog købes på slottet. Pris voksne 65 kr. Børn kr. 45

Fakta
Når du ankommer på din motorcykel, skal du blot følge skiltene og Hjemmeværket og parkeringsvagterne, som vejleder til det særlige parkeringsområde. MCér skal ikke til hovedindgangen, men ind via godsalleen fra Holmegyden.
Der er masser af parkeringspladser på den store plæne. Husk brikker til støttefødderne.

Egeskov Slot, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup. Der er reserveret et p-område på plænen til el-motorcykler nær den hvide toiletvogn. Her er strøm. Husk kabel.

Tilbuddet om fri adgang gælder kun for gæster der ankommer på en motorcykel den 29. april fra kl. 10 – 17. Der gives ikke fri adgang for gæster på knallert eller ATV eller lignende. Biler har ikke adgang til området for MCér og henvises til Egeskovs almindelige p-plads og hovedindgang, hvorfra man kan gå til eventområdet via haven.