• Dansk
  • English
  • Deutsch

MC-Træf

30.04 time 00:00 - 00:00
Tid: 10:00 - 17:00

Det vil give genlyd over hele landet, når Egeskov inviterer alle der ankommer på en motorcykel til MC træf og med fri adgang til Egeskov. Der forventes mange tusinde motorcykler til begivenheden.

Egeskov markerer traditionen tro åbningen af sommersæsonen med ét af landets mest besøgte MC træfs. Op imod 5.000 motorcykler sætter kursen mod Kværndrup på sydfyn for, at samles på den store fælles MC parkeringsplads og nyde synet af en hav af maskiner.

De mange motorcykler kommer fra hele landet og endda også fra udlandet. Forskellige MC- grupper arrangerer fælleskørsel ned gennem Jylland eller fra hovedstaden, med opsamlingspunkter undervejs. Det vil summe uafbrudt dagen igennem og rækken af maskiner er overvældende.

 Alle der ankommer på en motorcykel har fri adgang til Egeskov – haven og udstillinger. Af bevaringsmæssige og pladsmæssige hensyn, har MC gæster ikke fri adgang til slottet, men der kan købes en tillægsbillet, hvis man gerne vil opleve slottet også.

Der er kun adgang til MC-parkering for motorcykler, og man følger blot skiltning og anvisninger fra Holmegyden. Alle andre køretøjer og gæster er hjertelig velkommen via den almindelige P-plads og billetindgang, hvorfra der er adgang MC-eventen via haven.