• Dansk
  • English
  • Deutsch

Vildtaften i Brasseriet

12.10 time 18:00 - 00:00

Den 5. eller 12. oktober kl. 18 


Glæd dig til et spændende udvalg af retter, med det bedste fra vildtkøkkenet. Kokketeamet i Brasserie Rigborg præsenterer en 5-retters menu inkl. afstemte vine. Vildtet er fra Egeskov gods og skove og årstidens urter er bl.a. fra Egeskovs store køkkenhave.

Indled jeres aften med en gåtur i den fantastiske have, inden vi byder velkommen i brasseriet, i de tidligere herskabelige hestestalde.


Pris 1.098 kr. inkl. vinmenu

MENU

 

SNACKS
Snacks afstemt efter årstiden

Vin: Cava Essentiel Rosé Juve & Camps

 

FORRET

Consommé Célestine på fasan
pandekage m soufflefars, trøffel samt urter

Vin: 2023 Fathers Eyes – Chardonnay, di Leonardo Vineyards

 

MELLEMRET

Stegt gråand bryst
selleri, brombær, confiteret lår, sauce supreme med sherry

Vin: 2023 Barbera d’Alba G.D Vajra

 

HOVEDRET

Dådyrryg
braiseret persillerod, tyttebær, hasselnød, svampetærte med brændt løg, sauce chasseur

Vin: 2020 D de Dauzac, Margaux

 

DESSERT

Æble symfoni
bagte æbler, æble sorbét, broken gel på æble, marengs, mazarin

Vin: Pommeau de Normandie

Praktisk
Begrænset kapacitet – vildtaften den 5. og 12. oktober kl. 18 kræver tilmelding.
Vinmenu kan erstattes med en saftmenu.
Vildtaften giver adgang til Egeskovs have fra kl. 16. Udstillinger og slottet kan opleves til kl. 17. Brasserie Rigborg åbner for indgang kl. 17.30.
Efter kl. 18.15 kan parken forlades, men indgangen er lukket.

Vildt