• Dansk
  • English
  • Deutsch

Open by Night med Teitur

20.07 time 00:00 - 00:00
åbent til kl. 22

Onsdage i sommerferien kan man besøge Egeskov fra morgen til aften, når der er Egeskov Open by Night. Fra de sene eftermiddagstimer skrues der ekstra meget op for den gode stemning, med forskellige aktiviteter på programmet.

I kan nå en dag på stranden og slutte af med mange gode timer på Egeskov, hvor der er oplevelser for hele familien. Timerne går nemt I Legeskoven, som er én af Danmarks største og hyggeligste legepladser, se de 12.000m2 udstillinger med klassiske køretøjer og Europas første Camping Outdoor Museum. Eller besøge slottet, som er et ægte levende hjem for grevefamilien. Egeskovs store have, der er i en liga for sig, som man ikke må gå glib af.

Program:
kl. 14 – 18: Ansigtsmaleren, gebyr. Sted: nærs medjen
kl. 16 – 20: Midtfyns Modelbåd Klub sejler i voldgraven
kl. 17.30 – 19.30: Superjongløren Kasper Jensen. Sted: stier og pladser
kl. 18.00 H.C. Andersen Paraden. Sted: på slotspladsen
Kl. 19: Snobrødsbagning
Kl. 20: Koncert: Teitur
Kl. 21:  Slottet lukker

Dagsbillet:
Voksne 245 kr. Børn 4-12 år 140 kr. (inkl. slot)
Voksne 205 kr. Børn 4-12 år 125 kr. (ekskl. slot)
Fri adgang for gæster med Egeskov Årskort

Café Jomfru Rigborg byder på en særlig Open by Night menu
2 retter 240 kr. / Fra kl. 17.

Forret: Laksecarpaccio med spæde urter samt persillepesto, parmesanost og fransk kærnemælksbrød

Hovedret: Øl marieneret grillkølle med akaciehonning samt rodfrugtpure, blommekompot og nye kartofler

 

Teitur
Færøske Teitur er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med “Poetry & Aeroplanes”. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet EP’n “Modern Era”.

Teitur har været i Buenos Aires og indspillet med Argentinske musikere. Albummet “Cazador de Ostras” (Oyster Catcher) udkommer i Marts og er en blanding af nye engelske og færøske sange. På albummet kan man høre harpe, sitar, theremin og blæsere. Til koncerten kan publikum høre et udvalg af disse sange, samt andre numre vi kender fra Teitur.

Eventyr på slotspladsen
På slotspladsen kan børn og voksne møde selveste H.C. Andersen og hans eventyrlige figurer i form af H.C. Andersen Paraden, som giver gæsterne et udpluk af digterens univers.

Superjongløren Kasper Jensen
Med tempo og fart fremføres utrolige cirkustricks, klovnede krumspring og gakkede gangarter!

Ansigtsmaleren
Ansigtsmaleren Gitte laver motiver og glitter tattoos og svinger tryllepenslen der forvandler dig om til alt fra en enhjørning til en superhelt.