• Dansk
  • English
  • Deutsch

Open by Night med ABBA Revival Band

24.07 time 00:00 - 00:00
åbent til kl. 22

På onsdage fra den 10. juli til den 7. august er Egeskov åben hele dagen fra kl.10 til 22. Fra de sene eftermiddagstimer af bliver der skruet ekstra op for den gode stemning og du kan nyde de lyse sommeraftener i de smukkeste omgivelser. Der vil være sjov og hygge for børnene og kl. 20 kan I lytte til god livemusik fra scenen.

Hele dagen kan I slå sig løs i de fantastiske omgivelser på Egeskov. I kan gå f.eks. en svimlende tur højt oppe i trætoppene, fare vild i den store labyrint, finde jeres egen plet til afslapning i haven og lade børnene boltre sig på den store legeplads.

Få maden serveret ved Egeskovs spisesteder eller i Brasserie Rigborg.

Publikum:

Kl. 11.00-15        Uglernes Verden, mød uglerne

Kl. 14 – 18          Ansigtsmaleren, gebyr. Sted nær smedjen

Kl. 16 – 20          Midtfyns Modelbåd Klub sejler med deres fine miniatureskibe. Sted:                                        voldgraven.

Kl. 17-17.25        Falkeshow, Falkecenter Samsø. Sted: plæne v. Brasserie Rigborg

Kl. 17.30 – 19.30 Superjongløren Kasper Jensen. Sted: stier og pladser

Kl. 18.-18.30       H.C. Andersen Paraden. Sted: på slotspladsen

Kl. 19.00             Snobrødsbagning

Kl. 20.00             Koncert: ABBA Revival Band

Kl. 21.00             Slottet lukker

 

ABBA Revival Band

ABBA Revival Band er et af Danmarks ældste og mest roste kopi-orkestre.
Mamma Mia – SOS – Fernando – Ring Ring – Voulez Vous
Efter 40 år har Abbas popularitet nået nye højder. Aldrig tidligere har de 4 svenskeres fantastiske musik været mere populær end lige nu – senest med filmen og musicalen “Mamma Mia”, der i øjeblikket går sin sejrsgang over hele verden. Alle elsker Abba!

I Have a Dream – Money Money – Knowing Me Knowing You
ABBA Revival Band elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70´er kostumer kommer ABBA Revial Bands musik og show forførende tæt på den ægte vare.

Chiquitita – Lay All Your Love on Me – Does Your Mother Know
De 7 professionelle showmusikere i ABBA Revival Band har turneret i Danmark, Grønland og Tyskland og medvirket i flere radio og tv-shows.Thank

Thank you for the Music – As Good as New – Waterloo
ABBA Revival Band er kendt og elsket for deres flotte show og de velspillede live-udgaver af Abbas store hits. Utallige festivaler, byfester, spillesteder og firmafester har i tidens løb måttet bøje sig for bandets uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.

 

Uglernes Verden
Kom forbi Uglernes Verden – her kan du komme helt tæt på disse fantastiske væsener

Vi holder også et Ca. 20 min. foredrag hvor I vil få ny spændende viden om ugler og det vil være muligt at komme til at holde en af uglerne – dette er dog mod betaling

Folk er også velkommen til at komme og tage en snak over hegnet

Falkecenter Samsø
Falkoner Louise Vedel tager dig med ind i et univers, der fanger alle, når hun flyver sin 7 år gamle Lanner falk tæt ind over publikums hoveder. Du får en demonstration af falkens ultimative frie flugt, mens den viser sine unikke jagtegenskaber, når den i samarbejde med Louise jagter hendes falke logge i lynhurtige angrebs forsøg, hvor den til sidst vinder og får sin belønning.

Eventyr på slotspladsen
På slotspladsen kan børn og voksne møde selveste H.C. Andersen og hans eventyrlige figurer i form af H.C. Andersen Paraden, som giver gæsterne et udpluk af digterens univers.

Superjongløren Kasper Jensen
Med tempo og fart fremføres utrolige cirkustricks, klovnede krumspring og gakkede gangarter!

Masser af morskab, for børn og voksne!
Sted: på stier og pladser omkring voldgraven/Rasteplads

Ansigtsmaleren
Ansigtsmaleren Gitte laver motiver og glitter tattoos og svinger tryllepinslen der forvandler dig om til alt fra en enhjørning til en superhelt.

Dagsbillet:

Voksne 265 kr. Børn 4-12 år 160 kr. (Inkl. slot)
Voksne 225 kr. Børn 4-12 år 145 kr. (ekskl. slot)

Fri adgang for gæster med Egeskov Årskort