• Dansk
  • English
  • Deutsch

Open by Night med Sko & Torp

13.07 time 00:00 - 00:00
åbent til kl. 22

På onsdage i sommerferien kan man besøge Egeskov fra morgen til aften, når der er Egeskov Open by Night. Fra de sene eftermiddagstimer skrues der ekstra meget op for den gode stemning, med forskellige aktiviteter på programmet.

I kan nå en dag på stranden og slutte af med mange gode timer på Egeskov, hvor der er oplevelser for hele familien. Timerne går nemt I Legeskoven, som er én af Danmarks største og hyggeligste legepladser, se de 12.000m2 udstillinger med klassiske køretøjer og Europas første Camping Outdoor Museum. Eller besøge slottet, som er et ægte levende hjem for greve familien. Egeskovs store have, der er i en liga for sig, som man ikke må gå glib af.

Få maden serveret ved Egeskovs spisesteder. Café Jomfru Rigborg tilbyder en særlig Open by Night menu med 2 retter til 240 kr. fra kl. 17.30.

Program:
kl. 14 – 18: Ansigtsmaleren, gebyr. Sted: nær smedjen
kl. 16 – 20: Midtfyns Modelbåd Klub sejler i voldgraven
Kl. 17: Falkeshow, Falkecenter Samsø. Sted: plæne v. ishus/cafe
kl. 17.30 – 19.30: Superjongløren Kasper Jensen. Sted: stier og pladser
Kl. 19: Snobrødsbagning
Kl. 20: Koncert: Sko & Torp
Kl. 21: Slottet lukker

Dagsbillet:
Voksne 245 kr. Børn 4-12 år 140 kr. (inkl. slot)
Voksne 205 kr. Børn 4-12 år 125 kr. (ekskl. slot)
Fri adgang for gæster med Egeskov Årskort

Café Jomfru Rigborg byder på en særlig Open by Night menu
2 retter 240 kr. / Fra kl. 17.

Forret: Laksecarpaccio med spæde urter samt persillepesto, parmesanost og fransk kærnemælksbrød

Hovedret: Øl marieneret grillkølle med akaciehonning samt rodfrugtpure, blommekompot og nye kartofler

Sko & Torp
Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig over at turnere med det gamle katalog, men også med de nyeste sange fra albummet #skotorp7  hvem kan ikke synge med på de gamle kendinge Get Ready, Loser’s Game og ikke mindst titelsangen On A Long Lonely Night som er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger: ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så hvorfor ikke?

Falkecenter Samsø
Falkoner Louise Vedel tager dig med ind i et univers, der fanger alle, når hun flyver sin 7 år gamle Lanner falk tæt ind over publikums hoveder. Du får en demonstration af falkens ultimative frie flugt, mens den viser sine unikke jagtegenskaber, når den i samarbejde med Louise jagter hendes falke logge i lynhurtige angrebs forsøg, hvor den til sidst vinder og får sin belønning.

Superjongløren Kasper Jensen
Med tempo og fart fremføres utrolige cirkustricks, klovnede krumspring og gakkede gangarter!

Ansigtsmaleren
Ansigtsmaleren Gitte laver motiver og glitter tattoos og svinger tryllepenslen der forvandler dig om til alt fra en enhjørning til en superhelt.