• Dansk
  • English
  • Deutsch

Egeskov Julemarked

09.11 time 10:00 - 10.11 time 16:30
Kl. 10 - 16.30

Kom i julestemning i eventyrlige omgivelser på Egeskov. Ved mere end 100 markedsboder finder du inspiration til julen og kan købe alt fra delikatesser til dekorationer og nisser.

Mellem veteranbiler og flyvemaskiner kan julemarkedets gæster gøre en god handel og lade sig inspirere af alt fra kunsthåndværk og brugskunst til delikatesser og juledekorationer, som giver inspiration til julen og gavekøb. Her er både varer fra kendte varemærker og private kunsthåndværkere, som tilbyder deres unikaprodukter.

Markedets gæster vil kunne opleve Egeskov hyggeligt pyntet inde- og udendørs. Faktisk er der over en kilometer guirlander, der leder vejen gennem de forskellige bygninger.

Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned på ex. Spisetorvet med mad og drikke, gløgg og æbleskiver eller få varmen i Cafe Jomfru Rigborg m.m.

Du kan opleve skøn korsang med dejlige julemelodier eller møde slotsnisserne Gorm, Thyra og Harald Blålys, mens ungerne laver pandekager over bål hos spejderne og meget mere.

Udstillinger og slottet er lukket for vinteren, men der er rig mulighed for at opleve Egeskovs have og park samt benytte Legeskovens redskaber. Treetop Walking er lukket.
Hunde er velkommen i haven i snor udendørs, men må ikke tages med indenfor i bygninger med markedsboder.     

 

Entré voksne 120 kr. Børn (4-12 år) 70 kr. Fri adgang med Egeskov Årskort.