• Dansk
  • English
  • Deutsch

Halloween – U-hygge i efterårsferien

12.10 time 00:00 - 20.10 time 00:00
Kl. 10:00 - 17:00

Den 21. – 27.10. haven udsmykket i Halloween-tema, uden events. Slottet lukket.

Der er lagt op til uhygge på Egeskov i efterårsferien. Mørkets Bog er åbnet og ud kommer mystiske væsner. Det skaber rigtig dårlig stemning på det gamle slot. Du kan hjælpe med at få lukket bogen og sende væsnerne tilbage. Bogen lukkes nemlig med en meget gammel og hemmelig trylleformular.

Følg sporerne på en spøgefuld skattejagt til de u-hyggeligste steder og find den hemmelige trylleformular. På din vej møder du måske et par væsner og en masse krible krable. Hvis du har mod på mere, kan du også besøge Draculas Krypt og se om han er hjemme. Tør du…?

Alle der gennemfører i skattejagten kan deltage i konkurrencen om fribilletter til Egeskov i 2023 for hele familien.

På Egeskov får I en hel dag med leg og oplevelser. Der er pyntet op med græskar og Halloween-stemning i haven. I Legeskoven farer du måske vild i Labyrinten. Du kan se det hele lidt fra oven i Tree Top Walking, prøve kræfter på Legeskovens klatrebane eller køre på de populære mooncars. Oplev også udstillingerne med veteranbiler, redningsbiler og det nye Camping Outdoor Museum.

21. -27. oktober Halloween stemning/pynt i haven (ingen aktiviteter + slottet er lukket)
26. – 27.10. Tag ét gratis græskar med hjem


Til skræk og advarsel for de voksne

Turen rundt i jagten på de mystiske væsner er tilrettelagt for de 6 – 12-årige. Store børn kan også blive bange, og ofte er de små mere seje end de store. Du kender dit barn bedst og kan hjælpe dem godt på vej, så det kun er uhyggeligt på den sjove måde.