• Dansk
  • English
  • Deutsch

Halloween – U-hygge i efterårsferien

14.10 time 00:00 - 22.10 time 00:00
Kl. 10:00 - 17:00

Til Halloween flytter de klamme væsner ind på Egeskov, hvor de har slået sig ned parken ved det gamle slot. Der er dømt uhygge for børn og deres familier. Nyhed til de store børn – gå til det klammeste sted i haven ZONEN… hvis du tør!

I efterårsferie en Egeskovs have udsmykket med halloween tema. For børn og deres familie er der et aktivitetsprogram med både hygge og U-hygge. På en rute i haven kan mindre børn løse en skattejagt og på deres tur møder de en masse krible krable, trolde og hekse. For de større børn skruer vi en tand op for uhyggen i ZONEN i Den Engelske Have.

Den lille U-hyggelige
De mystiske væsner er sluppet ud og de laver ballade og U-hygge på Egeskov. Ved hjælp fra en hemmelig trylleformular kan du sende væsnerne tilbage til mørket, hvor de kommer fra. På din tur rundt på den lille U-hyggelige vej møder du f.eks. hekse og trolde og en masse krible krable. Den lille U-hyggelige rute henvender sig til mindre børn og de sarte sjæle (op til ca. 8-9 år)

NYHED – ZONEN
Hvis du er ekstra modig (og et lidt større barn) kan du gå til ZONEN, hvor der skrues op for skrækbarometret! Men pas på – der er død og skræk bag hækken – de fritgående zombier og massemordere, slagteren og ånderne går frit omkring, se om du kan finde ud. Nu er du advaret! ZONEN vej henvender sig til de lidt større børn og modige personer (ca. 9 – 13 år).

Program

Kl. 10 – 17: Skattejagt “Mørkets Bog”
Kl. 11 – 15.30: Levendegørelse med hekse, ånder, zombier og mange flere
Kl. 13: Snobrød – så længe dej haves

Den 15. & 22. oktober
kl. 13 – 16: Modelbåde sejler i Voldgraven

Den 23. – 29. oktober
Halloween stemning/pynt i haven. Ingen aktiviteter + slottet er lukket.
Tag ét gratis græskar med hjem fra haven.

OPLEVELSER TIL EN HEL DAG
På Egeskov får I en hel dag med leg og oplevelser. Der er pyntet op med græskar og Halloween-stemning i haven. I Legeskoven farer du måske vild i Labyrinten. Du kan se det hele lidt fra oven i Tree Top Walking, prøve kræfter på Legeskovens klatrebane eller køre på de populære mooncars. Oplev også udstillingerne med veteranbiler, redningsbiler og det nye Camping Outdoor Museum.

 

Til skræk og advarsel for de voksne
Turen rundt i jagten på de mystiske væsner er tilrettelagt for de 6 – 12-årige. Store børn kan også blive bange, og ofte er de små mere seje end de store. Du kender dit barn bedst og kan hjælpe dem godt på vej, så det kun er uhyggeligt på den sjove måde.

Den 23. – 29. oktober kan man fortsat opleve haven pyntet i Halloween-tema (uden events). Bemærk at der ikke er adgang til slottet i denne periode, da slottet er privat bolig vinteren over