LUMINIS - Smukt lys på Egeskov

08. dec 2017 til 09. dec 2017 - kl. 17.30 - 21

Smukt lys på Egeskov


Der er udsigt til en anderledes juleoplevelse, når Egeskov for tredje år åbner haven i vintermørket til lyseventen LUMINIS – Smukt lys på Egeskov. Denne gang med et nyt lysshow på slottes facade og en helt ny rute, med lysinstallationer i haven.

LUMINIS er en sanselig vandring i Egeskovs have, tilsat smukt lys og lyd. De meter høje hække samt træer, buske og vand oplyses og leder vejen for publikum. Det giver indtrykket af, at du bevæger dig rundt i et stort kunstværk. Det er den smukkeste vandring, igennem haven på Egeskov.

Højdepunktet på turen er en lysanimation på slottets facade hver halve time. Showet er en magisk tidsrejse i store begivenheder fra Egeskovs historie. Du vil kunne fornemme hvordan naturen vokser frem, slottet bliver bygget, du får en rejse gennem industrialiseringen, digitaliseringen og meget mere. Alt sammen tilsat lydeffekter og musik.

I år kan man købe mad og varme drikke samt gløgg og æbleskiver, som kan nydes til lyset og magisk musik fra DJ Palma Lova.
 
Sted: Egeskov, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup
Entre: 60 kr. Børn (4 – 12 år) 30 kr. Børn under 4 år gratis. Vi anbefaler for hurtig  adgang, at du køber billet på www.egeskovbilletshop.dk

Lysshowet på slottet finder sted hver halve time kl. 18.00, 18.30, 19.00, 19.30, 20.00, 20.30. (varighed 6 minutter).
En tur rundt i haven inkl. showet forventes at vare 1-2 timer. Ruten er ca. 2 km.
Praktisk fodtøj anbefales.

LUMINIS bliver til i samarbejde med DVC - Dansk Video Center og XEOX Studios.

 

 

 
Menu