LUMINIS - Smukt lys på Egeskov

23. nov 2018 til 24. nov 2018 - kl. 17.30 - 21

Smukt lys på Egeskov


Der er udsigt til en anderledes juleoplevelse, når Egeskov for 4 år åbner haven i vintermørket til lyseventen LUMINIS – Smukt lys på Egeskov,med lysinstallationer i haven.

LUMINIS er en sanselig vandring i Egeskovs have, tilsat smukt lys og lyd. De meter høje hække samt træer, buske og vand oplyses og leder vejen for publikum. Det giver indtrykket af, at du bevæger dig rundt i et stort kunstværk. Det er den smukkeste vandring, igennem haven på Egeskov.

Højdepunktet på turen er en lysanimation hver halve time. Du vil kunne fornemme hvordan naturen vokser frem.  Alt sammen tilsat lydeffekter og musik.

Sted: Egeskov, Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup
Entre: 75 kr. Børn (4 – 12 år) 35 kr. Børn under 4 år gratis. Fri adgang for Sæsonkort 2018.
Vi anbefaler for hurtig  adgang, at du køber billet på www.egeskovbilletshop.dk


Lysshowet på slottet finder sted hver halve time kl. 18.00, 18.30, 19.00, 19.30, 20.00, 20.30. (varighed 6 minutter).
En tur rundt i haven inkl. showet forventes at vare ca.1 time. Ruten er ca. 2 km.
Praktisk fodtøj anbefales.

LUMINIS bliver til i samarbejde med DVC - Dansk Video Center og XEOX Studios.


MAD OG DRIKKE

Spisekiosken
ved Labyrinten tilbyder alt fra flæskestegsandwich og gode burgere til kaffe samt gløgg og æbleskiver. Gå efter lyset, når du når til Den gamle Smedje ud for voldgraven, hvorfra musikken med DJ Palma Nova spiller.
I Renæssancehaven, hvorfra du oplever showet på slottets facade, kan du købe varme drikke og grillede pølser.

Nyd også en let middag I Cafe Jomfru Rigborg i de tidligere herskabelige hestestalde, lige midt i haven til lyseventen LUMINIS. De italienske kokke Marco og Luigi har tændt op i pejsen og tilbyder en enkel menu, som du kan nyde inden turen går ud i haven. Se menu her.
 

PARKERING OG SHUTTLEBUS TIL LUMINIS

Tag toget til Egeskov - Du kan stige på Shuttlebussen fra stationen i Kværndrup ganske gratis. Bussen er tilpasset Svendborgbanens køreplan mellem kl. 17 - 21.00 (sidste afgang fra Egeskov til toget er kl. 20.55). Se DSB rejseplan her.

Parkering og Shuttlebus - Grundet efterårets meget regn, har vi desværre måtte afspærre en del af vores P-plads nær indgangen. Vi har derfor lavet en ekstra p-plads ved vores landbrugscenter på Bøjdenvejen 33. Shuttlebusserne kører herfra og til indgangen gratis ca. hvert 15 min i tidsrummet kl. 17.00 - 21.15 (21.15 sidste afg. fra Egeskov). Det er nemt og bekvemt!

Vores P-vagter vil hjælpe dig med anvisning af pladser på begge parkeringspladser.

 

Menu