LUMINIS - Smukt lys på Egeskov

23. nov 2018 til 24. nov 2018 - kl. 17.30 - 21

Egeskov inviterer indenfor til en anderledes juleoplevelse. Kom og nyd en unik aften i haven med forunderligt lys og lyd. LUMINIS – Smukt lys på Egeskov er en sanselig oplevelse af havens rum, tilsat smukt og anderledes lys og lyd til den ellers så mørke have. De høje hække og træer, som omkranser haverne, oplyses og skaber et unik rum for den magi, som du kun kan opleve til LUMINIS. Havens træer og elementer er dekoreret med motion-grafik, lys og kunst.

Temaet i år er alfer med inspiration fra det eventyrlige dukkehus Titanias Palads som er udstillet på slottet i Egeskovs sæson. Titanias Palads er hjem for alfedronning Titania og hendes 7 alfebørn og består i alt dens pragt af 3000 unikke objekter som f.eks. håndskåret møbler, håndmalet miniaturebilleder og håndskrevne bøger i miniformater. Til LUMINIS flytter alfernes verden ud i haven.

Liveshows med dans
For at skabe den rette stemning får vi i år hjælp af 40 studerende på Oure Performing Art, som vil gøre haven til en dramatisk kulisse og optræde som alfedronning Titania, hendes børn og hof. Alferne vil spille musik, optræde og danse i haven og herved skabe en magisk stemning. De små forestillinger bliver skabt af  performance-eleverne ud fra fri fantasi, med reference til historien om Titanias Palads og Shakespears teaterstykke ”En skærsommernatsdrøm” samt Lewis Carolls ”Alice i eventyrland”. På samme tid er den kunstneriske idé en hyldest til balletdanseren Nini Theilade.

LUMINIS er en social oplevelse som er oplagt at dele med hinanden. Så overrask din kæreste, tag på hyggetur med veninderne eller en aftenudflugt med mand, hund og børn, inden ungerne skal hjem i seng. Det er stemning og hygge i eget tempo.

På Spisetorvet kan der købes af mad, kaffe, gløgg og æbleskiver mm. Cafe Jomfru Rigborg er også åben. Se menu her

LUMINIS er blevet til i samarbejde med DVC, Energi Fyn, SG, Roblon Lightning og Oure Performance Arts


Entre: Voksne 70 kr. Børn (4-12 år) 30 kr.
Fællesbillet Egeskov Julemarked / Luminis den 24.11. Voksen 120 kr. / barn 50 kr.
Bemærk at julemarkedet lukker kl. 16.30 og Luminis starter kl. 17.30. Gæster med kombibillet kan opholde sig på Spisetorvet i pausen.

For hurtig adgang – køb din billet hjemmefra i onlineshoppen: http://www.egeskovbilletshop.dk/events

Praktisk
Turen i haven er ca. 2 km lang og man skal beregne min. 1 – 2 timer.
Vær opmærksom på, at haven er mørk og flere steder er belysningen begrænset. Enkelte steder vil det være besværligt, at komme rundt med barnevogne, kørestol og handicap-scooter pga. bakket terræn eller brosten. (Se oversigtskort).
Sted: Egeskov, Egeskov gade 18, 5772 Kværndrup

Fredag 23. november 2018 - 17:30
Lørdag, november 24, 2018 - 21:00
LUMINIS - Smukt lys på Egeskov Egeskov inviterer indenfor til en anderledes juleoplevelse. Kom og nyd en unik aften i haven på Egeskov, med forunderligt lys og lyd i de mange haver. Vi åbner lågen til en sanselig oplevelse af havens rum, tilsat smukt og anderledes lys og lyd.
Egeskov Slot Egeskov Slot logo
Egeskov Gade 18
Kværndrup Fyn 5772 Denmark
5:30 PM