Job på Egeskov
Gennem en sæson beskæftiger Egeskov ca. 150 medarbejdere
FAGLÆRT KOK
Faglært kok søges til Brasserie Rigborg på Egeskov
Vil du arbejde et sted, hvor omgivelserne er lige så fantastiske som gæsteoplevelsen?
Så er det nu, du har muligheden for at blive en del af holdet bag Brasserie Rigborg – en unik restaurant midt i den smukke park ved Egeskov Slot, hvor du bogstaveligt talt kan se slottet fra køkkenvinduet.
Vi søger snarest muligt en dygtig og engageret kok til en helårsstilling, som har flair for både à la carte, selskaber og særlige events.
Om jobbet
Brasserie Rigborg er primært en frokostrestaurant med sæsonbetonet drift. I højsæsonen er à la carte vores kerne, men vi afholder også selskaber og eksklusive events – både i restauranten, og på Egeskovs eventområder og til tider i slottets historiske rammer. Du får mulighed for at arbejde med en bred variation af opgaver og gastronomiske formater.
Vi leder efter dig, der:
- Sætter gæstens oplevelse i centrum og laver mad med passion
- Har en faglig stolthed og øje for både detaljen og økonomien
- Tager ansvar og trives i en travl og foranderlig hverdag
- Har lyst til at bidrage til menukort og udvikling af konceptet
- Er en teamplayer med godt humør – gerne med lune og personlighed
- Er faglært kok
Vi tilbyder:
- Et stærkt fagligt miljø med fokus på samarbejde og kvalitet
- Attraktiv arbejdstidsplan, sundhedsforsikring og overenskomst
- Et godt arbejdsklima med sociale arrangementer og gode kolleger
- Mulighed for faglig og personlig udvikling
- Arbejde med friske, lokale råvarer fra fynske leverandører, slotshaven og egne skove – fra vildt til honning
Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig og måske byde dig velkommen i vores køkken – med udsigt til Danmarks måske smukkeste arbejdsplads.
Fast stilling på 37 timer og arbejdstiden er hovedsageligt inden for Egeskovs åbningstid i dagtimerne. I forbindelse med særevents og selskaber kan der være varierende arbejdstider.
Send din ansøgning
Til leder af Brasserie Rigborg, Johnny Kristiansen på info@egeskov.dk
Vi modtager ansøgninger pr. mail. Vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Johnny Kristiansen på telefon 2080 9006.
KOKKEELEV
Nu kan du blive kokkeelev i Brasserie Rigborg, som ligger i de skønne omgivelser på Egeskov. Drømmer du om en karriere indenfor gastronomiens verden, og vil du arbejde et sted med en varieret hverdag, med gæster fra ind- og udland.
Som kokkeelev i Brasserie Rigborg får du mulighed for at sætte dit fodaftryk i vores kulinariske rejse, som du kommer til at mestre:
- A la carte,
- Selskaber
- Temamenuer, såsom Vildtaften
- Store events, med mad til over 500 gæster
Som kokkeelev Brasserie Rigborg bliver du en del af et lille team, hvor vi:
- vægter velsmag samt oplevelser for vores mange besøgende
- sætter en ære i at skabe de bedste rammer for dig til læring og udvikling
- arbejder med omtanke for sæsonens råvare, hvor en større del er fra egen avl, grøntsager, vildt, urter samt honning fra havens bier
- sætter gæsten i højsæde, med øje for mindste detalje
- har værtskab udover det sædvanlige, i nok Fyns smukkeste rammer
Send din ansøgning
Til leder af Brasserie Rigborg, Johnny Kristiansen på info@egeskov.dk
Vi modtager ansøgninger pr. mail. Vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Johnny Kristiansen på telefon 2080 9006.
Vi behandler alle ansøgninger efter Egeskovs databehandlingspolitik.