Udstillinger i Falck Museet

Falck Museet fortæller om redningskorpsets historie

På Egeskov finder du en landets eneste museum for redningstjenesten Falck. Museets fortælling giver et billede af Falcks og samfundets udvikling fra 1906, hvor den første redningsstation blev etableret i København, til i dag, hvor Falck er en international ambulance-, brand- og redningsvirksomhed med aktiviteter i stort set hele verden. 
Falck-Museet præsenterer i to store haller Falcks historie, med en stor samling af redningskøretøjer og genstande med relation til Falcks historie.
 
Du kan bl.a. se ambulancen, der i serien Matador transporterede jøden Hr. Stein til Sverige under besættelsen. Eller se en original redningsstation, som den så ud i 1970’erne med vagtcentral, køretøjer og mandskabsrum.
 
NYE UDSTILLINGER
Fra 2016 kan du opleve de første, af en række fornyelser af Falck-Museet. Ud over at kunne byde rigtig hjertelig velkommen i et restaureret udstillingslokale, med tidsvarende omgivelser og forbedret akustik og klima, præsenteres to nye udstillingsafsnit; ”Falck Healthcare” og ”Ambulancetjenestens Historie”.