• Dansk
  • English
  • Deutsch

Heartland Festival

13.06 time 00:00 - 15.06 time 00:00

Heartland er en samtidig kulturfestival, hvor mennesker mødes og udvikler sig gennem fællesskaber og underholdende oplevelser med musik, samtaler, kunst og mad.

Heartland festival finder sted i magiske omgivelser på Egeskov på Fyn. Vi kombinerer et internationalt program med MUSIC, ART, TALKS og FOOD og præsenterer et udvidet festivalformat på dansk jord.

Slottet er lukket under festivalen for Egeskovs gæster.

MUSIC

På Heartland sammensætter vi et varieret musikprogram, som favner nogle af tidens mest moderne og banebrydende kunstnere. Det internationalt anerkendte musikprogram tager stolthed i at præsentere store koryfæer fra musikhistorien samtidig med at introducere publikum for morgendagens stjerner. 

ART

Selvom festivaler oftest ikke sammenlignes med andre kulturinstitutioner som kunstgallerier og museer, er kunst ikke desto mindre en stor del af Heartland’s identitet. Vores kunstprogram er skabt for at vise, at samtidskunst kan være relevant for alle. I de smukke omgivelser arbejdes der med et nøje kurateret udvalg af kunstnere, som skaber specifikke værker, der omdanner hele Egeskov til et levende museum.

FOOD

Med fokus på sæsonens lokale råvarer og bæredygtighed skaber vi kompromisløse madoplevelser med inspiration fra alle verdens køkkener. Heartland inviterer til demokratiske gourmetoplevelser i verdensklasse med lige del fokus på tanke og smag. 

TALKS

Heartland har etableret en af Nordeuropas mest anerkendte scener for live-samtaler, der udforsker og udfordrer perspektiver på den verden, vi lever i. Vi har inviteret nogle af verdens mest kreative hjerner, inspirerende profiler, radikale meningsdannere og innovative iværksættere til at dele deres bud med os.  

 

Egeskov er ikke arrangører på Heartland Festival. Billetter og information fås via ovenstående link.