• Dansk
  • English
  • Deutsch

Særudstilling: Drawings to Lights af Michael Ahlefeldt

01.04 time 00:00 - 28.04 time 00:00

Michael Ahlefeldt udstiller sine nyeste værker med lyskunst i Galleri Ahlefeldt på Egeskov. På udstillingen præsenteres fem lysende værker samt elleve værker med hans finurlige stregtegninger, som danner inspirationen til lysværkerne.

Michael er udøvende kunstner der maler og laver frihåndskunstner med ægte kunstnerisk lidenskab og dedikation. Han udforsker i denne serie af linjetegninger, kraften i hans underbevidsthed. Hvad der ved første øjekast ser ud til at være abstrakte kompositioner, afslører glæde, entusiasme og dynamiske scener, hvor flere figurer udvikler sig og inviterer beskueren nærmere. Michael er styret af hvordan han ser verden omkring sig, og lader al denne positive energi omsættes på papir.

Michaels nysgerrighed over for nye teknikker og fascination af farver og former, får ham til at finde en måde at gøre sine tegninger levende og lige så energiske, som de scener de repræsenterer. Deres transformation til lette ”tableauer” med intense farver, som giver os mulighed for at trænge ind i kunstnerens verden og slutte sig til ham i hans dans.

Biografi

Michael Ahlefeldt (f. 1965) studerede kunst på Accademia Italiana i Firenze og på den Fynske tegne- og malerskole. Ahlefeldt bor og arbejder på Egeskov og er repræsenteret i flere gallerier i Danmark.