• Dansk
  • English
  • Deutsch

Falck Dag

12.08 time 10:00 - 16:00
Kl. 10 - 16

Kom til stor temadag fyldt med action og oplevelser, når Falck Museet inviterer til den årlige temadag på Egeskov. Der er masser af aktiviteter og forevisninger på programmet og I kommer helt tæt på redningstjenestens udstyr og teknikker.

OPLEV:
Historisk redningsudstyr
Beredskabets nyeste teknologi
Uddannelsesambulancen
Paramedicinernes udstyr
Bamsehospitalet for børn
Brandmandstesten for børn
Politibiler og -hunde (hundeopvisning kl. 11.30 & 14.30)
En tur i en stigevogn
Falcks grønne omstilling og el-køretøjer

Tag din bamse med på Bamsehospitalet
Bamsehospitalet er Danmarks sjoveste hospital med læring i øjenhøjde. Her har bamsen hovedrollen, og vi simulerer en hospitalssituation, hvor børnene er med til at udrede, diagnosticere og behandle bamsen. Her er det bamsen, som er syg eller har slået sig. Hospitalet er opbygget ud fra tre stationer:

  • En sygeplejerskestand
  • En røntgenstand
  • En behandler-/lægestand

Så husk din bamse til et tjek på hospitalet. Besøget afsluttes med, at vi udskriver en bamsejournal og aftaler den videre behandling derhjemme.

På Falck Dagen kommer du helt tæt på både gamle redningskøretøjer, men også de nyeste brandbiler, ambulancer og vejhjælpskøretøjer. Oplev ny teknologi indenfor brandslukning og se Falcks uddannelsesambulance og bliv klogere på hvilken behandling, der kan fortages i en ambulance.

Politiet besøger eventpladsen og sætter gang i de blå blink samt laver opvisning med deres hunde.

Hvis du har interesse for hvordan det er at arbejde hos Falck, er der masser af mulighed for møde personalet fra fraktionerne i Falcks personaleforening, lige fra kunstforeningen til Falck Sport, Falck Camping og MC Blålys.

 

Falck Dag