Sæsonkort 2018

NYHED: Sæsonkort ændres til ÅRSKORT fra 2019 - se mere her

Egeskov byder på et væld af oplevelser og ikke altid er ét besøg nok til at opleve det hele. Man kan bruge timer med ungerne i Legeskoven, fordybe sig i udstillinger eller gå på opdagelse på det fine gamle renæssanceslot. For slet ikke at nævne Egeskovs fantastiske haver, som er i konstant forvandling og er et besøg værd til alle årstider.

Med et sæsonkort kan du besøge Egeskov lige så tit du vil - fra vi åbner den 27. april til efterårsferien samt til Egeskov Julemarked i november.
Et sæsonkort gælder for den sæson som kortet er købt i, altså i år 2018.

Dine fordele med et Egeskov Sæsonkort 2018

Alt dette kan du bl.a. opleve:

Pris: Voksne 350 kr. Børn (4-12 år) 175 kr. Kortet er personligt og giver adgang for én person i hele sæsonen.
Bemærk, at sæsonkortet ikke giver fri adgang til Egeskov i forbindelse med koncerter arrangeret af Live Nation eller andre eksterne arrangører.

Køb dit sæsonkort online her

Har du købt dit sæsonkort online, skal du ombytte den printede voucher i billetsalget til et personligt sæsonkort, ved dit første besøg på Egeskov. Med kortet kan du herefter gå direkte ind i haven og nyde gavn af de mange fordele som kortet også giver.

Sæsonkort kan naturligvis købes i billetsalget på Egeskov.

Ønsker du løbende at modtage information om arrangmenter og særtilbud for sæsonkortholder, så tilmeld dig nyhedsbrevet til Sæsonkortholdere her forneden:

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du tilmelder dig Egeskov nyhedsbrev acceptere du vores Databehandingsbetingelser, som fremgår HER