Gratis adgang for skoler, børnehaver og plejehjem i maj 2018

Kom og få en dag med oplevelser på Egeskov

Skoleklasser og børnehaver
Landets børnehavebørn, folkeskoleelever 0. til 10. klasse, fri- og efterskoler, SFO´er samt lærere og pædagoger inviteres til, at besøge Egeskovs park og museer på hverdage i maj måned - ganske gratis.
Der er fri adgang for én lærer eller pædagog pr. 10 elev/barn. Øvrige lærere/voksne betaler alm. entre, 190 kr.

Anmeld jeres besøg, hvis gruppen er over 100 personer
Vi beder om, at besøget anmeldes på forhånd, hvis Jeres gruppe er på over 100 personer. Send en e-mail med oplysning om skolens navn, antal elever og lærere, klassetrin. Evt. EAN nr. ved tilkøb af adgang til slottet eller ekstra voksne på regning.

Udfyld registreringsskemaet inden besøget
For at gøre Jeres ankomst så nem og hurtig som mulig er det en fordel, at have udfyldt registreringsskemaet inden ankomsten. Skemaet kan downloades i PDF nederst på denne side.

Ældre beboere på plejehjem
Ældre beboere på plejehjem og deres plejere inviteres til at besøge Egeskovs park og museer med fri adgang på hverdage i maj måned. Det er ikke nødvendigt at anmelde besøget på forhånd.

Adgang til slottet med særbillet
Der er kun adgang til slottet med en slotsbillet til særpris: Voksne 55 kr. Børn (4-12 år) 35 kr.
Billetten kan købes på slottet eller på regning ved forudgående booking. Vi beder om, at besøges anmeldes inden ankomst til Egeskov via e-mail eller tlf. 6227 1016.
Oplys venligst dato for besøget, navn, antal elever og lærere, klassetrin og EAN nr.

Bemærk at der ikke er adgang til slottet torsdag den 31. maj pga. Heartland Festival. Enkelte haverum vil ligeledes være lukkede denne dag.

NYHED TIL SKOLER  -  Når I besøger Egeskov til maj, har vi udviklet en helt ny APP, hvor eleverne kan løse "Museumsmysteriet". Den løses som en skattejagt der bringer eleverne rundt til Egeskovs historie og små hemmeligheder og kan løses i fællesskab.
Tilmeld dig nyhedsbrevet forneden og få information om, hvordan eleverne henter Museumsmysteriet til deres smartphone. I april sender vi informationen ud til de lærere, som har tilmeldt sig. Læs mere om appen HER

Vi udsender ca. 2 nyhedsbreve årligt, hvor vi gør opmærksom på gratis-tilbuddet til skoler og giver praktiske oplysninger og forslag til undervisning på Egeskov. Ønsker du at modtage denne information, så beder vi om at du tilmelder dig mailinglisten her:

Tilmeld dig nyhedsbrevet for vores tilbud i maj

* skal udfyldes

 

 

Download