• Dansk
  • English
  • Deutsch

Information om COVID-19

Opdateret 6. september 2021

Negativ Coronatest/Coronapas

Der skal ikke længere vises coronapas for at komme på Egeskov.

Sundhedsministeriet oplyser at COVID-19 ikke længere vil anses som en samfundskritisk sygdom i Danmark fra 10. september, hvor alle restriktioner forsvinder.

Forsamlingsforbud
Man må ikke forsamlet mere end 500 personer. Vi anbefaler dog fortsat, at man holder god afstand til andre gæster, min. 1 meter.

På Egeskov er der rigtig meget plads. Alligevel kan der opstå kø og forsamlinger. Dette gælder specielt ved slottet og Tree Top Walking, hvor der er begrænset adgang og ventetider opstår. Hvis man ser der er lang kø, anbefales det at komme tilbage senere.

Køb billet online
Vi anbefaler ligeledes, at man køber billet online og printer dem ud FØR besøget. På den måde kan vi minimere eventuel kø-tid. I ferieperioder skal man købe billet til bestemte dage og der er begrænsede antal billetter til slottet.

Brug af mundbind/visir på Egeskov er ikke længere et krav.

Vi følger myndighedernes anvisninger og retningslinjer i parken, legepladsen, udstillingerne og ved spisestederne. Hold øje med anvisningerne i parken og udstillingerne, og hjælp os med at passe på andre gæster og medarbejdere.

 

Vi har brug for vores gæsters hjælp
Vi opfordrer alle gæster til at huske at holde afstand, vaske hænder, bruge håndsprit og følge anvisningerne i parken. Det kan være svært at holde øje med skilte og håndsprit dispensere, når man skal hygge sig og have det sjovt, men vi beder alle vores gæster om at være særlige opmærksomme i parken.

Vi gør alt hvad vi kan for at undgå smittespredning, men i sidste ende er vi også afhængige af, at vores gæster hjælper til med at holde afstand, hvilke de fleste også gør.

Indtil videre reagerer vi på de gældende retningslinker og anbefalinger – og vi opdaterer vores arbejde løbende, som situationen udvikler sig.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til info@egeskov.dk

Se mere om de generelle retningslinjer og find det nærmeste testcenter på Fyn her.

Vi henviser til de officielle retningslinjer: coronasmitte.dk og sst.dk/corona

Hvornår er det bedst at besøge Egeskov?

Vores gæster ankommer typisk fra åbning kl. 10 og til kl. 12. Vi anbefaler derfor vores gæster at komme efter kl. 12, for at undgå kø ved indgangen.

Skal jeg købe billet hjemmefra?

Det er ikke nødvendigt at købe billet hjemmefra, men det går hurtigere ved indgangen, hvis du har en webbillet. I ferieperioder skal man købe billet til bestemte dage, da der er begrænset antal til slottet. Tjek Webshoppen.

Kan jeg risikere at møde op og blive afvist ved ankomst?

Nej, der er ikke risiko for at køre forgæves hvis du allerede har købt billet online og har coronapas. Der kan være ventetider i udstillinger i ferie periode og der er begrænset antal billetter til slottet i ferieperioder. Tjek webshoppen.

Er der nogen af Egeskovs events som er aflyst grundet COVID-19

Sankthansaften er aflyst. MC-Træf og Egeskov Slotsløb er udskudt til september.

Se aktuelle program

Jeg er i risikogruppen er der noget, som jeg skal tage højde for?

Vi anbefaler, at du besøger os en anden gang eller i lavsæsonen. Det er naturligvis dig som gæst, der selv vurderer det, men vi har rigtig mange gæster i vores højsæson, og vi ønsker alle vores gæster et dejligt og sikkert besøg.