• Dansk
  • English
  • Deutsch

Information om COVID-19

Opdateret 25. marts 2021

Negativ Coronatest/Coronapas
Med genåbningen følger et krav om fremvisning af coronapas eller en negativ covid-19-test for alle gæster på 15 år og opefter, når du vil besøge Egeskov.

Testen må maksimalt være 72 timer gammel ved ankomsten til Egeskov. Coronapas eller testen kan fremvises enten på papir eller digitalt. Det vigtigste er, at man kan se navn, testtidspunkt og resultat på testen.

Derudover skal man kunne fremvise sygesikringskort, pas, kørekort eller andet offentligt udstedt ID-kort, der matcher navnet på testen.

Max 10 personer forsamlet udendørs
Regeringen og Folketinget er blevet enige om, at forsamlingsforbuddet fra og med den 22. marts hæves til 10 personer udendørs. Det er derfor tilladt at samles op til 10 personer på ét sted i haven. Vi anbefaler dog fortsat, at man holder god afstand til andre gæster.

På Egeskov er der rigtig meget plads. Alligevel kan der opstå kø og forsamlinger. Dette gælder specielt ved slottet og Tree Top Walking, hvor der er begrænset adgang og ventetider opstår. Hvis man ser der er lang kø, anbefales det at komme tilbage senere.

Køb billet online
Vi anbefaler ligeledes, at man køber billet online og printer dem ud FØR besøget. På den måde kan vi minimere eventuel kø-tid. I ferieperioder skal man købe billet til bestemte dage og der er begrænsede antal billetter til slottet.

Brug af mundbind/visir på Egeskov

Der er krav om, at man skal bære mund eller visir indendørs i udstillingerne.
De indendørs spisesteder åbner fra den 6. maj og her er der krav om, at bruge mundbind indtil man sidder ned.

Mundbind sælges for 5 kr. i indgangsbutikken, i kiosker og spisesteder.

Vi følger myndighedernes anvisninger og retningslinjer i parken, legepladsen, udstillingerne og ved spisestederne. Hold øje med anvisningerne i parken og udstillingerne, og hjælp os med at passe på andre gæster og medarbejdere.

 

Vi har brug for vores gæsters hjælp
Vi opfordrer alle gæster til at huske at holde afstand, vaske hænder, bruge håndsprit og følge anvisningerne i parken. Det kan være svært at holde øje med skilte og håndsprit dispensere, når man skal hygge sig og have det sjovt, men vi beder alle vores gæster om at være særlige opmærksomme i parken.

Vi gør alt hvad vi kan for at undgå smittespredning, men i sidste ende er vi også afhængige af, at vores gæster hjælper til med at holde afstand, hvilke de fleste også gør.

Indtil videre reagerer vi på de gældende retningslinker og anbefalinger – og vi opdaterer vores arbejde løbende, som situationen udvikler sig.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til info@egeskov.dk

Vi henviser til de officielle retningslinjer: coronasmitte.dk og sst.dk/corona

Hvornår er det bedst at besøge Egeskov?

Vores gæster ankommer typisk fra åbning kl. 10 og til kl. 12. Vi anbefaler derfor vores gæster at komme efter kl. 12, for at undgå kø ved indgangen.

Skal jeg købe billet hjemmefra?

Det er ikke nødvendigt at købe billet hjemmefra, men det går hurtigere ved indgangen, hvis du har en webbillet. I ferieperioder skal man købe billet til bestemte dage. Tjek Webshoppen.

Kan jeg risikere at møde op og blive afvist ved ankomst?

Nej, der er ikke risiko for at køre forgæves hvis du allerede har købt billet online. Der kan være ventetider i udstillinger i ferie periode og der er begrænset antal billetter til slottet i ferieperioder. Tjek webshoppen.

Hvad gør Egeskov for at beskytte de ansatte i indgangen og kioskerne?

Vi har opsat plexiglas alle de steder vi har ekspeditioner, samt instrueret vores medarbejdere i at følge regeringens retningslinjer. 

Hvad gør Egeskov for at beskytte deres gæster?
  • Vi har lavet afstandsstriber i billetindgangen og ved kioskerne.
  • Parken fyldt med anvisninger om at holde afstand, spritte og vaske hænder, hoste og nyse i ærmet m.m.
  • I vores udstillinger er der ensretninger, som gæster skal følge for at undgå sammenstød.
  • På slottet og i Tree Top Walking er der begrænset antal. På slottet er der personale, som guider gæster ind, og i Tree Top er der lysregulering.
  • Vi sørger for ekstra rengøring på kontaktflader i parken og på toiletter.
  • Tre steder i parken har vi bygget udendørs håndvaske for børn og voksne, så det er muligt  at vaske hænder.
  • Det er selvfølgelig også muligt at finde spritdispensere og købe  sprit i kioskerne.
  • Egeskovs personale er synlige i parken med gule veste, her er der mulighed for gæsten at stille spørgsmål.
Er der nogen af Egeskovs events som er aflyst grundet COVID-19

MC-Træf og Egeskov Slotsløb er udskudt til september.

Se aktuelle program

Jeg er i risikogruppen er der noget, som jeg skal tage højde for?

Vi anbefaler, at du besøger os en anden gang eller i lavsæsonen. Det er naturligvis dig som gæst, der selv vurderer det, men vi har rigtig mange gæster i vores højsæson, og vi ønsker alle vores gæster et dejligt og sikkert besøg.