Udstillingsområde

I Egeskovs parken bliver bilerne præsenteret tematiseret i områder efter typer eller nationalitet.
På hvert område vil der være passende udsmykning og underholdning såsom, dans, musik og udklædte i tidstypisk tøj. Find også boderne i handlesgaden. Det bliver nogle festilige dage i selskab med ligesindet bilentusiaster.

Udstillingsområderne bliver lavet efter hvilke biler der tilmelder sig Classic Days, Made in France, Italy, Sweden m.m. er derved også en mulighed.

PEARLS IN THE PARK
Her vil nogle få særligt udvalgte biler få deres plads og blive udstillet, så har du en helt særlig bil er dette måske et område for dig. Kontakt os på classicdays@egeskov.dk

US AREA
Selv om Classic Days på Egeskov er præget af veteranbiler, er hele street kulturen og the American dream også en del af oplevelsen. Kom til US Area og oplev de sejeste Amerikaner biler, fed 50ér musik og meget mere. Der bliver gang i Amerikaner området også.

MADE IN GERMANY
På Made in Germany området finder du spændende biler alle produceret i Tyskland. Mercedes, Porsche, Audi, BMW, Opel, Auto union, Trabant og flere andre.
 
MADE IN ENGLAND

Øen der har produceret så mange skønne klassiske biler; Lotus, MG, Morgan, MorrisSunbeam, Jaguar, Rolls Royce, Bentley, Triumph og mange flere, har du en engelsk klassiker så kom og kør med.

MEMORY LANE
Biler med en særlig historie vil blive udstille på dette område foran Egekov Slot.

KLUBBER
Er du medlem af en bilklub kan i få jeres eget område i parken i det land i tilhører.

MOTORCYKLER
Motorcykler fra 1900 - 1980 vil også være velkommen til Classic Days 2018.