Egeskov OUTDOOR messe

14. apr 2018 til 15. apr 2018 - kl. 10 - 16

Kig forbi Fyns nye outdoor messe på Egeskov, med alt hvad hjertet kan begære indenfor friluftslivet.

I 2018 åbner Egeskov portene til en helt ny og spændende messe, hvor det vil være muligt at hente inspiration til jagt/fiskeri, sport, have, mad, aktiviteter/oplevelser og turisme/rejser alt sammen med udelivet i fokus. Egeskov vil denne weekend blive omdannet til et sandt outdoor mekka af inspiration og oplevelser.    

Messeområdet vil være inddelt i forskellige områder, hvor man kan opleve alverdens aktiviteter indenfor om friluftslivet.

Gå på opdagelse i de spændende markedsboder og se det varierede vareudvalg i de perfekte omgivelser for en Outdoor messe. Det kan være blomster, havemaskiner, sportsaktiviteter, vandreture, udendørsmadlavning, jagt/fiskeri og en masse andet.

Dagen igennem kan du opleve forskellige aktiviteter og underholdning for hele familien. Messen er både for hardcore outdoor-mennesker og for gæster, som gerne vil have inspiration til fritid eller haven.  

Det skal være hyggeligt og der skal være plads til et hvil og lidt godt at spise. Derfor er der mulighed for, at slå sig ned på og nyde maden fra Egeskovs forskellige spisesteder.

Flere af Egeskovs udstillinger samt slottet er lukket bla. for at give plads til messestande. Der er rig mulighed for at gå en tur i parken samt benytte Legeskoven med legeplads, segwaybanen og den store labyrint og Tree Top Walking.

Menu