Aktiviteter

Leg og teambuilding
På Egeskov kan I lave teambuildingsforløb med elementer af konkurrence og leg. Eller forløb som f.eks. lægger vægt på kommunikation og samarbejde og som bringer Jer vidt omkring på hele Egeskov.
Vi anbefaler professionelle udbydere af teambuilding kurser, som har erfaring med de muligheder som Egeskovs faciliteter byder på.

Far vild i labyrinten
Dyst med dine kolleger og se hvem der farer vild og hvem der finder ud af den store labyrint. Fra tårnet kan I få det store overblik og vejlede dem som prøver, at finde vej gennem en af Europas største labyrinter. Det går nok ikke stille af sig.

Hold balancen på Segway
I kan tage en tur på Segway på den 1.000 m2 store bane med riddertema. Det er lidt af en udfordring for de fleste – og super sjovt.
Max 10 personer på banen ad gangen.

Gå i barndom på Oldefars legeplads
Kan I huske hvordan man går på stylter og kan du slå dine kolleger i tovtrækning?

Treetop walking
De eventyrlystne kan vandre 100m i 10-15m højde fra den ene trækrone til den næste og se Egeskov fra oven.

Picnic i haven
Nyd en anderledes frokost. Vi tilbyder en dejlig picnic, som I kan nyde f.eks. i den engelske have med smuk udsigt til slottet og voldgraven. Det er et oplagt afbræk i mødedagen, med mulighed for frisk luft og samvær på en anden måde.

Rundvisning
Bestil en guidede tur og få mere at vide om Egeskovs fantastiske have og slottets historie. Vi anbefaler de professionelle guider fra Guideservice Fyn, som kan tilbyde guidede ture på flere sprog.

Bueskydning
I dyster i bueskydning og får en grudnig instruktion i disiplinen og vil skyde på forskellige afstande.

Skattejagt
Med et skattekort over Egeskov i hånden kommer I vidt omkring på Egeskov. I teams kan I evt. gennemføre udfordringen på tid. 

Menu