Egeskov og Gertz Danish Bakery

Egeskov slår kvalitetsbrød op hos en helt ny bagerkæde, Gertz Danish Bakery

Frank Nielsen og Uffe Gertz, ophavsmændene bag det nye bagerkoncept, er begge bagere med stor faglig stolthed. De har bagt brød i mere end 30 år. I januar 2014 valgte de at fokusere 100% på de gode råvarer og brød med god smag. De lancerede derfor det nye koncept ”Gertz Danish Bakery” til at starte med i Kolding og Nyborg:

– Vi elsker godt friskbagt brød! Vi vil have hænderne æltet godt ned i surdej og de bedste råvarer med bl.a. mel og olie fra Egeskov Slot. Vores brød skal langtidshæve og bages i stenovne. Opskriften er kvalitet, kærlighed og tid.

Melets oprindelse og kvalitet er afgørende for det endelige produkt: Brødet. 

Det 500 år gamle slot i de skønne sydfynske omgivelser skal levere mel og koldpresset rapsolie til tre typer brød, og grev Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille lægger ikke skjul på, at der er gået mange overvejelser ind i idéen med at gøre Egeskov Slot til en del af en Kvalitets brød-serie.

Melet fra Egeskov er konventionelt, men produceret uden stråforkortere og Round-up. 

Den koldpressede rapsolie fra Egeskov er et 100% rent naturprodukt og kan købes i Gertz bagerierne.
Se mere om Gertz bagerne her


 

Menu